fbpx

Barbecues

Lekker barbecuen in de zomer? Bij de VriesXL vindt u een ruim assortiment aan barbecues.

Barbecue kopen? Bekijk het aanbod van de VriesXL

Deze zomer een nieuwe barbecue kopen? Bij de zomer hoort natuurlijk een schitterende barbecue. Heerlijk in je eigen tuin barbecueën met één van de mooiste barbecue’s van de Vries XL. Voor iedereen die helemaal fan is van barbecueën mag een goede kwaliteit barbecue niet ontbreken. Om die reden zijn wij het gehele jaar druk bezig geweest om het mooiste assortiment barbecue’s samen te stellen. Welke barbecue zou jij graag willen bestellen? Speciaal voor jou hebben wij verschillende grote merken ondergebracht in ons assortiment. Welke barbecue wil jij kopen ?

  • Borreti
  • Big Green Egg
  • Quan Quadro

Wij hebben gekozen voor deze drie top merken, juist omdat ze allemaal heel erg van elkaar verschillen. Het design, de functies en de uitstraling van deze barbecue’s zijn niet met elkaar te vergelijken. Zou jij liever gaat voor de “Klassieke” Barbecue, of ga je tóch voor the Big Green Egg of voor de luxe Quan Quadro?

Boretti barbecue – verschillende stijlen

Barbecue kopen van het merk Boretti. De Boretti barbecue is echt een begrip in Nederland. Speciaal om deze reden hebben wij verschillende soorten Boretti barbecue’s ondergebracht in het assortiment. Wat Boretti siert zijn de verschillende soorten barbecue’s die zij creëren. Hierdoor kan er gekozen worden voor een “simpele’ maar toch sierlijke uitvoering voor een lage prijs. Of zij geven je de keuze om een gehele Borreti buitenkeuken te bestellen. Kortom, voor iedereen wat wils. Zou u liever gaan voor de Boretti Addizio óf toch de Boretti Ibrido?

Boretti biedt gas en kolen bbq ‘s. Zo vindt u bij ons de grasbarbecue, zoals de forse ‘FORZA‘ en de houtskoolbarbecue zoals de compacte ‘TERZO‘, die u handig kan meenemen op reis en vakantie, en de ‘FRATELLO‘ met de ingebouwde thermometer. De unieke ‘IBRIDO‘ barbecue biedt u de keuze tussen houtskool en gas en is uitgerust met wel vijf branders zodat u voor tot wel 16 personen kan barbecueën.

Big Green Egg – Welke past het beste bij jouw?

De laatste jaren is de Big Green Egg niet meer weg te denken. Het mooie van deze barbecue is dat ze komen in verschillende maten. Hierdoor zit de geschikte BBQ egg er altijd tussen.

Uw tuin is speciaal, en daarom is er voor elke achtertuin een barbecue met een passende maat. Zo vind u bij ons de speciale Big Green Egg BBQ. De BBQ Egg barbecue komt in de maten Mini, de nieuwe MiniMax, Medium, Large en XL. Daarnaast kiest u zelf de uitwerking: De Big Green Egg barbecue is beschikbaar met een Egg Nest, een carrier of een handler. Bekijkt u bijvoorbeeld eens de Big Green Egg Large met nest én handler voor een volledige uitrusting.

De Greeg Egg heeft verschillende toepassingen zo kan je er “normaal” mee barbecueën. Maar door het unieke design kan er veel meer gedaan worden met deze barbecue. Hierdoor kan deze egg barbecue ingezet worden voor de volgende doeleinden:

  • Roken
  • Braden
  • Stomen
  • Bakken
  • Grillen

Quan Quadro – opvallen in het barbecueseizoen

Opvallen in het barbecue seizoen ging nooit zo gemakkelijk! Met de Quan Quadro collectie van De VriesXL neemt u de hoofdprijs mee naar huis. De unieke barbecue accessoires zoals de Quadro Worktop en de chique Quadro Rolling Kitchen zijn natuurlijk niet te missen. De Basic Large vuurkorf en barbecue biedt een carbon staal bakplaat en een sokkel waar u uw brandhout opslaat. Zo trekt u deze zomer de volledige aandacht.

Warme aanbiedingen

Bekijk naast de barbecuecollectie ook onze aanbiedingen en grijp uw kans nu!

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk het volledige aanbod van de barbecues op onze website. U kunt ook langskomen in onze showroom in Roden zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren. Geniet deze zomer nog van de barbecues en dat bij u in uw tuin.