fbpx

Big Green Egg table Nest L

 

Product Code: 665719113214
  • Artikelnummer: BGE-113214
  • Materiaal:Staal
  • Voorraad: Snel leverbaar
Lees productomschrijving

55,-


Productomschrijving

Optimaliseer jouw buitenkeukenervaring met de Table Nest L, een onmisbaar accessoire als je jouw Green Egg integreert in een kookeiland, tafel, of buitenkeuken. Dit stevige voetstuk beschermt niet alleen je tafel tegen de hitte, maar voorkomt ook schroeiplekken en zorgt voor een vrije luchtstroom onder je EGG.

Hittebescherming voor je tafel

Met de Table Nest L geef je jouw buitenkeuken de nodige hittebescherming. Schadelijke gevolgen van hitte op je tafel zijn verleden tijd, en schroeiplekken worden voorkomen. Het voetstuk faciliteert ongehinderde luchtstroom, waardoor warme lucht vrij onder je EGG circuleert. Houd er wel rekening mee dat de Nest niet zelfstandig kan staan en altijd op een stabiele (en niet brandbare) ondergrond moet worden geplaatst.

Table Nest voor diverse modellen

De Table Nest is beschikbaar in vier maten: Medium, Large, XLarge en 2XL. Bij aanschaf is het essentieel om het juiste model te selecteren, zodat je maximaal profiteert van de bescherming en functionaliteit. Naast de vaste modellen zijn er ook draagbare nests voor de Minimax en nests op wielen voor de Large.

Topkwaliteit en ondersteuning bij De Vries XL

Wanneer je een Table Nest aanschaft bij De Vries XL, kies je niet alleen voor een hoogwaardig product, maar investeer je ook in uitgebreide ondersteuning en service van een toegewijde leverancier van premium Big Green Egg-accessoires. Verrijk jouw buitenkookervaring met de Table Nest L en geniet van onbezorgd grillen in stijl.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail