fbpx

Big Green Egg table Nest M

 

Product Code: 665719113221
  • Artikelnummer: BGE-113221
  • Materiaal:Staal
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

48,-


Productomschrijving

Een belangrijke accessoire als je een buitenkeuken maakt met een Green Egg erin, is de table nest M. Ben je van plan om Big Green Egg toe te voegen aan je kookeiland, in je tafel of in je buitenkeuken te integreren? Dan ontkom je niet aan dit voetstuk om de tafel tegen de hitte te beschermen.

Hittebescherming

Door je Big Green Egg op een voetstuk te plaatsen bescherm je de tafel tegen hitte. Daarnaast ontstaan door de Table Nest geen schroeiplekken. Het zorgt voor een ongehinderde luchtstroom van warme lucht onder je EGG. Denk er wel om dat de Nest niet geschikt is als stand-alone en dat deze altijd plaatst op een stabiele (en niet brandbare) ondergrond.

Table Nest voor verschillende modellen

De Table Nest is beschikbaar voor vier verschillende maten: Medium, Large, XLarge en 2XL. Denk er dus goed om bij de aanschaf voor het juiste model. Naast de vaste modellen kun je ook kiezen voor een draagbaar nest voor de Minimax of een Nest op wielen voor de Medium.

Bij de aankoop van een Table Nest bij De Vries XL, kies je niet alleen voor een product van topkwaliteit, maar investeer je ook in de uitgebreide ondersteuning en service van een toegewijde leverancier van hoogwaardige Big Green Egg-accessoires.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail