fbpx

Big Green Egg ashtool L M

As pook

Product Code: 665719119506
  • Artikelnummer: BGE-119506
  • Materiaal:RVS
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

25,50


Productomschrijving

Een onmisbaar accessoire voor je Big Green Egg Large of Medium is de Ash Tool. Deze handige tool werkt perfect samen met de Ash Removal Pan en heeft als voornaamste functie om overtollige as uit je Green Egg te verwijderen. 

Dubbele functie 

De Ash Tool vervult niet alleen een essentiële rol bij het nauwkeurig beheersen van de temperatuur door as te verwijderen, maar heeft ook een andere handige functie. Voor het aansteken van de EGG kun je deze tool gebruiken om houtskool gelijkmatig te verdelen. Aan het uiteinde van de Ashtool is een haak bevestigd, waardoor je hem na gebruik handig kunt ophangen naast je andere barbecuegereedschap. 

Geschikt voor Large en Medium 

Deze veelzijdige Ash Tool is speciaal ontworpen voor twee modellen van de Big Green Egg; De Large en de Medium. Bovendien is hij geschikt voor kamado's van andere merken met een asla aan de onderzijde. Mocht je een kleiner formaat Egg hebben, dan raden we het alternatief aan: de Ash Tool voor de Minimax, Small & Mini modellen. Investeer in de veelzijdigheid van de Ash Tool voor een optimale barbecue-ervaring. 

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail