fbpx

Big Green Egg cast iron grid lifter

 

Product Code: 665719127341
  • Artikelnummer: BGE-127341
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

37,50


Productomschrijving

Een van de meest handige accessoires in het assortiment van de Big Green Egg is de Grid Lifter. Deze accessoire mag niet ontbreken bij de echte grillmaster. Het vergemakkelijkt het liften van een gietijzeren rooster en biedt een veilige greep bij het verplaatsen van een rooster.

Het gebruik van een Grid Lifter 

Gietijzeren roosters worden vaak gebruikt in kamado-grills zoals de Big Green Egg vanwege hun duurzaamheid en uitstekende warmteverdeling. Ze zijn geweldig voor het aanbraden van vlees en het creëren van mooie grillmarkeringen. Een roosterlifter is een handig hulpmiddel dat wordt gebruikt om het zware gietijzeren rooster gemakkelijk op te tillen, vooral wanneer het heet is. Zakken, een kwartslag draaien, klemmen en dan optillen. Zo gebruik je de lifter!

Veilige greep

Het is voorzien van een stevige handgreep waarmee je het rooster kunt optillen zonder direct contact met de hete oppervlakken. Hiermee kun je het rooster aanpassen tijdens het koken of bijvoorbeeld extra houtskool toevoegen. Het gietijzeren rooster kan behoorlijk zwaar zijn, vooral als het heet is, en de lifter zorgt voor een veilige grip, waardoor het hanteren van het rooster comfortabeler wordt.

Veelvoorkomende combinatie

Vaak wordt de Grid Lifter samen aangeschaft met het Big Green Egg Cast Iron Grid (gietijzeren rooster). Dit duo biedt niet alleen duurzaamheid en uitstekende warmteverdeling, maar opent ook een wereld van mogelijkheden voor het bereiden van perfect gegrilde gerechten. Ontdek de voordelen van gietijzeren grillen en maak je Big Green Egg ervaring compleet met de cast iron grid lifter. Bestel nu online of bezoek onze winkel in Roden om de Big Green Egg cast iron grid lifter en andere hoogwaardige accessoires te ontdekken.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail