fbpx

Big Green Egg Conveggtor L

 

Product Code: 665719401021
  • Artikelnummer: BGE-401021
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

135,-


Productomschrijving

Een cruciale toevoeging voor jouw Big Green Egg is de ConvEGGtor. Deze accessoire maakt indirect koken mogelijk en vormt een beschermend schild tussen je gerechten en het open vuur. De ConvEGGtor is essentieel voor low & slow cooking en zorgt voor een optimale luchtstroom en uitstekende warmtegeleiding, waardoor je gerechten langzaam en op lage temperatuur kunt garen. De ConvEGGtor is verkrijgbaar voor alle modellen, behalve de XXL.

Divers koken met de ConvEGGtor

Deze warmteverspreider wordt ingezet om indirect koken mogelijk te maken door de directe hitte van de kolen te blokkeren en een gelijkmatigere warmteverdeling te creëren. De ConvEGGtor opent de deur naar diverse kookopties, waardoor je moeiteloos kunt grillen, stomen, bakken en slowcooken met je Big Green Egg.

Low & slow

Voor het low en slow koken is een ConvEGGtor onmisbaar. De smaakervaring van een gerecht is werkelijk fantastisch. Bereid vlees, vis en groenten op een langzaam smeulend vuur voor een ongeëvenaarde smaakbeleving. Dankzij de plate setter wordt vocht, malsheid en smaak behouden in het product. Door ruim de tijd te nemen bij het bereiden van de gerechten ontstaat een smaakvolle maaltijd.

ConvEGGtor aanschaffen

Het is van belang te bepalen welke maat ConvEGGtor je nodig hebt. Een ConvEGGtor voor de Minimax is natuurlijk niet geschikt als je een Large-model in de tuin hebt staan. Hitteschilden zijn beschikbaar voor alle modellen, en zowel online als in onze showroom in Roden zijn talloze andere kamado accessoires verkrijgbaar.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail