fbpx

Big Green Egg Conveggtor M

 

Product Code: 665719401038
  • Artikelnummer: BGE-401038
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

123,-


Productomschrijving

Een cruciale toevoeging aan je Big Green Egg is de ConvEGGtor. Deze accessoire maakt indirect koken mogelijk en fungeert als een barrière tussen je gerechten en het open vuur. De ConvEGGtor is perfect voor low & slow koken en zorgt voor een optimale luchtstroom en uitstekende warmtegeleiding. Hierdoor kun je gerechten langzaam en op lage temperatuur bereiden. De ConvEGGtor is verkrijgbaar voor alle modellen, behalve de XXL.

Veelzijdige kookmogelijkheden met de ConvEGGtor Medium

Deze warmteverspreider maakt indirect koken mogelijk door de directe hitte van de kolen te blokkeren en zorgt voor een gelijkmatigere warmteverdeling. De ConvEGGtor opent de deur naar diverse kookopties, waardoor je moeiteloos kunt grillen, stomen, bakken en slowcooken met je Big Green Egg.

Low & slow

Voor het low en slow koken is een ConvEGGtor essentieel. De smaakervaring van een gerecht is werkelijk fantastisch. Bereid vlees, vis en groenten op een langzaam smeulend vuur voor een ongeëvenaarde smaakervaring. Door middel van de plate setter wordt vocht, malsheid en smaak behouden in het product. Neem de tijd bij het bereiden van de gerechten voor een smaakvolle maaltijd.

ConvEGGtor aanschaffen

Het is van belang te bepalen welke maat ConvEGGtor je nodig hebt. Een ConvEGGtor voor de Minimax heeft natuurlijk geen nut als je een Medium-model in de tuin hebt staan. Voor alle modellen zijn hitteschilden beschikbaar, en er zijn talloze andere kamado accessoires te koop, zowel online als in onze showroom in Roden.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail