fbpx

Big Green Egg ConvEGGtor XL

 

Product Code: 665719401052
  • Artikelnummer: BGE-401052
  • Materiaal:Keramiek
  • Voorraad: Snel leverbaar
Lees productomschrijving

226,-


Productomschrijving

Essentieel voor het ultieme barbecue-avontuur met je Big Green Egg is de ConvEGGtor XL. Deze must-have accessoire maakt indirect koken een fluitje van een cent en vormt een beschermend schild tussen je culinaire creaties en het open vuur. Perfect voor low & slow cooking, biedt de ConvEGGtor een ideale luchtstroom en sublieme warmteverdeling, waardoor je de meest verrukkelijke gerechten langzaam op lage temperaturen kunt bereiden. De ConvEGGtor is verkrijgbaar voor alle modellen, behalve de XXL. 

Veelzijdige culinaire mogelijkheden met de ConvEGGtor 

De ConvEGGtor, een meester in het verspreiden van warmte, maakt indirect koken mogelijk door de directe hitte van de kolen te blokkeren en een gelijkmatige warmteverdeling te garanderen. Ontdek een wereld van culinaire creativiteit terwijl je moeiteloos grilt, stoomt, bakt en slowcookt met je Big Green Egg. 

Low & slow genot 

Voor liefhebbers van het 'low & slow' koken is de ConvEGGtor een onmisbare metgezel. De smaakexplosie die hierdoor ontstaat, is werkelijk fenomenaal. Bereid vlees, vis en groenten op een langzaam smeulend vuur voor een ongeëvenaarde smaakbeleving. Met de plate setter behoud je vocht, malsheid en de rijke smaak van je gerechten. Neem de tijd bij de bereiding en creëer een smaakvolle maaltijd. 

Aanschaf van de ConvEGGtor 

Zorgvuldig de juiste maat ConvEGGtor kiezen is van essentieel belang. Een ConvEGGtor voor de Minimax is natuurlijk niet geschikt als je een XL-model in je buitenkeuken hebt staan. Ontdek een assortiment aan hitteschilden voor verschillende modellen, zowel online als in onze showroom in Roden, naast talloze andere kamado-accessoires die je barbecue-ervaring naar nieuwe hoogten tillen. 

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail