fbpx

Big Green Egg drip pan rond 27 cm

Druippan rond 27 cm

Product Code: 665719117403
  • Artikelnummer: BGE-117403
  • Voorraad: Vraag naar de levertijd
Lees productomschrijving

27,50


Productomschrijving

De Big Green Egg Round Drip Pan vangt vrijkomend vet, vocht en restjes op, waardoor ze niet op je houtskool of ConvEGGtor belanden. Wanneer je de ronde aluminium druipan vult met een beetje water, verhoog je de luchtvochtigheid binnenin je EGG, wat resulteert in nog sappigere gerechten. Bekijk hieronder de rest van de voordelen van een ronde drip pan.

Voordelen van een verplaatsbare drip pan

  • Hittebestendig: De drip pan is uiteraard uitgerust met een antiaanbaklaag en kan moeiteloos temperaturen tot 232°C verdragen.
  • Behoud van smaak: Door vet en sappen op te vangen, kan een drippan de smaak van het voedsel behouden, vooral wanneer je indirect kookt en de convEGGtor fungeert als een warmteverspreider.
  • Mogelijkheid tot toevoegen van vloeistoffen: Je kunt vloeistoffen toevoegen, zoals water, wijn, of marinades. Dit kan extra vocht toevoegen aan de kookomgeving en bijdragen aan de smaak van het gerecht.
  • Behoud van de convEGGtor: Door een drippan te gebruiken, kun je voorkomen dat vet en andere resten zich ophopen op de convEGGtor, wat de duurzaamheid van deze belangrijke accessoire kan bevorderen.

Veelzijdige accessoire

De Big Green Egg drip pan rond 27 cm is geschikt voor de volgende modellen van Big Green Egg: Small, Medium, Large, XLarge en 2XL. De drip pan is net als alle andere accessoires van de Green Egg te koop in onze winkel in Roden en online via onze webshop!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail