fbpx

Big Green Egg Eggmit

Bbq handschoen

Product Code: 665719117090
  • Artikelnummer: BGE-117090
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

36,95


Productomschrijving

Je zal denken, wat moet de Big Green Egg nou met handschoenen? Maar zij hebben een handschoen ontworpen die je handen beschermen tegen hoge temperaturen. Ideaal voor het verplaatsen van een rooster! Naast de traditionele Eggmit is ook een Silicone handschoen verkrijgbaar. Deze is volledig waterdicht en zorgt ook voor een stevige grip.

Optimale bescherming door brandwerende vezels

Deze hoogwaardige handschoenen zijn vervaardigd uit een combinatie van katoen en brandwerende vezels, waardoor ze een uitstekende bescherming bieden tot wel 246 graden Celsius. Dezelfde brandwerende vezels worden zelfs toegepast in de luchtvaartindustrie, wat getuigt van hun uitzonderlijke hittebestendigheid en betrouwbaarheid. Met deze handschoenen ben je verzekerd van een veilige en comfortabele barbecue-ervaring, waarbij je handen optimaal beschermd zijn tegen de intense temperaturen van het kookproces.

Voordelen van een Eggmit

  • Veiligheid: Handschoenen bieden een fysieke barrière tussen je handen en de hete oppervlakken. Dit minimaliseert het risico op brandwonden en zorgt voor een veiligere kookervaring.
  • Betere grip: Bij het hanteren van grillgereedschap, roosters of ander keukengerei is een goede grip essentieel. Hittebestendige handschoenen met antislipmaterialen zorgen voor een stevige en veilige grip.
  • Handigheid: Het dragen van handschoenen bied je de mogelijkheid om met meer precisie en handigheid te werken, zelfs bij hoge temperaturen. Je kunt nauwkeuriger manoeuvreren zonder je zorgen te maken over de hitte.

Eggmit kopen bij De Vries XL

De Eggmit biedt uitstekende bescherming tegen de intense hitte die gepaard gaat met barbecueën en koken op de Big Green Egg. Door de Eggmit bij De Vries XL te kopen, investeer je niet alleen in een kwalitatief hoogstaand product maar ook in de ondersteuning en service van een toegewijde leverancier van Big Green Egg-accessoires.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail