fbpx

Big Green Egg gauge 5 cm | M, S MX, MN

Thermometer voor S, M, MX en MN

Product Code: 665719117236
  • Artikelnummer: BGE-117236
  • Voorraad: Snel leverbaar
Lees productomschrijving

57,95


Productomschrijving

Over het algemeen heb je al ervaring met de thermometer van de Big Green Egg. Bij de aanschaf van elke Big Green Egg wordt een thermometer meegeleverd. Mocht deze op een gegeven moment kapot gaan, geen stress! Ze zijn los te koop, waardoor je je Big Green Egg weer jaren kunt gebruiken. De temperatuurmeter is verkrijgbaar in twee formaten, dus let goed op welke je aanschaft.

De Gauge thermometer in twee formaten

Zoals eerder aangegeven & in de titel staat beschreven, is de Gauge van 5 cm geschikt voor: de Mini, Minimax, Small en Medium. Bezit je een Large, XLarge of 2XL dan heb je de Gauge van 8 cm nodig.

Gebruik en garantie

Bij aanschaf van een Big Green Egg is een garantie van één jaar van toepassing op zowel de Gauge als de viltrand. Bij aanschaf van de Gauge bevestig je de koepelthermometer in de deksel van je EGG en krijg direct inzicht in de interne temperatuur zonder de deksel te openen en warmte te laten ontsnappen.

Kalibratie van de thermometer

Indien je merkt dat je thermometer niet meer correct functioneert, is het aan te raden om deze te ijken. Zo ben je verzekerd dat de thermometer nauwkeurig de juiste temperatuur blijft aangeven. Optimaliseer de prestaties van je instrument voor een betrouwbare meting van temperaturen. Hoe je dit het beste kunt doen wordt uitgelegd door de Big Green Egg zelf (in een uitlegvideo)!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail