fbpx

Big Green Egg gauge 8 cm L, XL, XXL

Thermometer voor 2XL XL en L

Product Code: 665719117250
  • Artikelnummer: BGE-117250
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

99,-


Productomschrijving

Over het algemeen ben je al bekend met de thermometer van de Big Green Egg. Bij de aanschaf van elke Big Green Egg wordt standaard een thermometer meegeleverd. Mocht deze op een bepaald moment niet meer functioneren, geen zorgen! Ze zijn apart verkrijgbaar, waardoor je jouw Big Green Egg weer jaren kunt benutten. De temperatuurmeter is beschikbaar in twee formaten, dus let goed op bij de aankoop.

Twee verschillende afmetingen

Zoals eerder aangegeven & in de titel staat beschreven, is de Gauge van 8 cm geschikt voor: Large, XLarge en 2XL. Bezit je een Mini, Minimax, Small of Medium dan heb je de Gauge van 5 cm nodig.

Garantie en gebruik

Bij de aankoop van een Big Green Egg geniet je van een garantie van één jaar op zowel de Gauge als de viltrand. Met de Gauge plaats je eenvoudig de koepelthermometer in de deksel van je EGG. Hiermee krijg je direct inzicht in de interne temperatuur zonder de deksel te openen en warmteverlies te riskeren.

IJken van de thermometer

Als je constateert dat je thermometer niet meer naar behoren werkt, is het verstandig om deze te kalibreren. Hierdoor waarborg je de nauwkeurigheid van de temperatuuraanduidingen. Verbeter de prestaties van je instrument en verzeker jezelf van betrouwbare temperatuurmetingen. Hoe je dit het beste kunt doen wordt uitgelegd door de Big Green Egg zelf (in een uitlegvideo)!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail