fbpx

Big Green Egg Grid Gripper

 

Product Code: 665719118370
  • Artikelnummer: BGE-118370
  • Voorraad: Vraag naar de levertijd
Lees productomschrijving

30,-


Productomschrijving

De Big Green Egg Grid Gripper is een handig hulpmiddel om veilig en gemakkelijk het rooster van je Big Green Egg te hanteren. Het is een onmisbaar accessoire voor iedereen die het maximale uit zijn kookervaring met de Big Green Egg wil halen.

Veilig gebruik van een Grid Gripper

Het gereedschap is ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met een comfortabele handgreep die gemakkelijk vast te houden is. Dit maakt het hanteren van het rooster een moeiteloze taak. Door de Grid Gripper te gebruiken, minimaliseer je het risico op brandwonden of letsel bij het verplaatsen van het hete rooster. De Grid Gripper is gemaakt van materialen die bestand zijn tegen hoge temperaturen, waardoor je het rooster veilig kunt hanteren, zelfs wanneer de grill in gebruik is.

Veelvoorkomende combinatie

Vaak wordt de Grid Gripper samen aangeschaft met het hoogwaardige Big Green Egg RVS grillrooster. Dit rooster van roestvrij staal biedt niet alleen duurzaamheid, maar zorgt ook voor uitstekende warmteverdeling. Deze tool is tevens perfect om de hete Drip Pans op te tillen, leeg te maken en weer terug te zetten, alles zonder dat je handen vies worden. Ontdek nu de Big Green Egg Grid Gripper en andere hoogwaardige accessoires door online te bestellen of onze winkel in Roden te bezoeken.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail