fbpx

Big Green Egg Nest intEGGrated Handler 2XL

 

Product Code: 665719121011
  • Artikelnummer: BGE-121011
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

560,-


Productomschrijving

Een essentieel accessoire voor je Big Green Egg is de mogelijkheid om deze moeiteloos en stabiel te verplaatsen. Hier bewijst de vernieuwde IntEGGrated Handler 2XL zijn waarde! Dit stevige nest is voorzien van een handige hendel waarmee je de EGG gemakkelijk kunt verplaatsen. De handler is uitgerust met robuuste zwenkwielen, waardoor je de EGG veilig kunt manoeuvreren. Met deze accessoire combineer je de vaste plek en het transport van je EGG in één.

Efficiënte verplaatsing BGE

De Handler beschikt over extra grote zwenkwielen, waardoor de Big Green Egg soepel verrijdbaar is. Zelfs op een ruwe of ongelijke ondergrond vormen deze wielen geen enkel probleem! Twee van de zwenkwielen zijn voorzien van een rem, zodat je de Big Green Egg met IntEGGrated Handler 2XL eenvoudig op zijn plek kunt zetten. Zelfs tijdens het verplaatsen blijven de handgrepen koel, zelfs als je EGG dat niet is.

Monteren IntEGGrated Handler 2XL

Indien je al in het bezit bent van een BGE en deze wilt upgraden, is de IntEGGrated Handler een perfecte toevoeging. Wanneer je alleen de Handler bij ons bestelt, wordt deze veilig verpakt geleverd. Voor het monteren van de IntEGGrated Handler 2XL staat een handige montagevideo van Big Green Egg tot je beschikking.

Onderhoud en service

Naast de levenslange beperkte garantie op de Big Green Egg zelf, biedt Big Green Egg:

  • 3 jaar garantie op keramische onderdelen.
  • 5 jaar garantie op metalen onderdelen.
  • 1 jaar garantie op houten onderdelen.
  • 1 jaar garantie op de viltrand en temperatuurmeter.

Naast de garantie van 5 jaar op metalen onderdelen is het raadzaam om ook aandacht te besteden aan het onderstel van je buitenkeuken. Regelmatige controle van bouten en moeren, en het invetten van draaibare delen dragen bij aan het juiste onderhoud van metalen onderdelen.

IntEGGrated Nest+Handler 2XL kopen

Bij De Vries XL kun je de IntEGGrated Nest+Handler 2XL zowel afzonderlijk als in combinatie met een Big Green Egg aanschaffen. Zowel online als in onze winkel in Roden. Profiteer van eerlijke prijzen en gratis verzending bij de kamadospecialist in Noord-Nederland!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail