fbpx

Big Green Egg Multi Level Rack L

 

Product Code: 665719120755
  • Artikelnummer: BGE-120755
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

185,-


Productomschrijving

Creëer extra kookruimte op je Big Green Egg Large met het Multi Level Rack L. Dit innovatieve rek stelt je in staat om op verschillende niveaus te grillen, roken of bakken, waardoor je meerdere gerechten tegelijk kunt bereiden. Het robuuste rack is stabiel en vergroot je grillmogelijkheden.

Extra informatie over het Multi Level Rack voor de Large

Het verhoogde en schuifbare kookrooster met 10 cm tussenruimte biedt eenvoudige toegang tot je gerechten. Je kunt het ook ondersteboven gebruiken voor 'Cowboy Style' grillen boven het vuur. Dit veelzijdige rooster kan worden bevestigd aan het standaard Stainless Steel Grid en is een essentieel onderdeel van het EGGspander-systeem, waarmee het gecombineerd kan worden met de convEGGtor Basket.

Multi Level Rack L kopen

Profiteer van gratis verzending boven 100 euro bij aanschaf van het Multi Level Rack L. Ontvang persoonlijk advies in onze uitgebreide showroom in Roden, waar we veel ervaring hebben in de verkoop van barbecues en tuinmeubelen. Of je nu onze winkel bezoekt of online shopt, er zijn diverse accessoires beschikbaar voor de Big Green Egg, waarmee je je kookplezier vergroot.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail