fbpx

Big Green Egg pizzacutter

Pizzasnijder

Product Code: 665719118974
  • Artikelnummer: BGE-118974
  • Materiaal:RVS
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

23,50


Productomschrijving

De Big Green Egg Compact Pizza Cutter is jouw geheime wapen voor eerlijk, netjes en veilig pizzagenot. Met een kunststof handgreep die zacht in de hand ligt en je handpalm beschermt, en een roestvrijstalen wiel dat moeiteloos door de pizza snijdt, wordt elke slice een meesterwerk. Geen verschuivende toppings of verlies van presentatie, dankzij het antislipsysteem en de geïntegreerde mes-beveiliging. Na gebruik haal je de Pizza Cutter eenvoudig uit elkaar en maak je hem snel schoon.

Combineren met andere accessoires

De veelzijdigheid van deze pizzacutter komt volledig tot zijn recht wanneer je hem combineert met andere essentiële tools voor de perfecte pizzabeleving. Denk bijvoorbeeld aan de pizzaschep om de pizza gemakkelijk van de Green Egg te halen. Of een stijlvolle snijplank van teakhout!

Hoe een pizza bakken?

Ontdek handige tips en smakelijke recepten op de Big Green Egg-website om je kookvaardigheden te verbeteren. Volg eenvoudig het recept en stappenplan voor een heerlijke pizza. Voor persoonlijk advies ben je welkom in onze winkel in Roden, waar onze specialisten klaarstaan om je te helpen met jouw Big Green Egg.

Pizzasnijder kopen

De pizzacutter is moeiteloos verkrijgbaar bij De Vries XL, zowel in onze winkel in Roden als online op onze website. Breng een bezoek aan onze fysieke winkel om het product persoonlijk te bekijken en profiteer van advies op maat. Bij De Vries XL staan we paraat om jouw bakervaring te verrijken!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail