fbpx

Big Green Egg pizza peel

Aluminium pizzaschep

Product Code: 665719118967
  • Artikelnummer: BGE-118967
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

48,-


Productomschrijving

Ontdek het geheim van de perfecte pizza met de Stainless Steel Pizza Peel, het onmisbare gereedschap voor elke pizzaliefhebber. Met deze professionele tool glijdt je zelfgemaakte pizza moeiteloos op de hete Baking Stone van je Big Green Egg. Het dunne aluminium blad maakt het eenvoudig om niet alleen pizza's, maar ook versgebakken brood en taarten te manoeuvreren. De lange grip beschermt je tegen verbrandingen, terwijl het comfortabele ontwerp een plezierige ervaring garandeert.

Combineren met andere accessoires

De veelzijdigheid van deze pizzaschep komt volledig tot zijn recht wanneer je hem combineert met andere essentiële tools voor de perfecte pizzabeleving. Gebruik de schep om moeiteloos je zelfgemaakte pizza op de hete Baking Stone in je Big Green Egg te plaatsen. Daarna, met de samenwerking met de pizzasnijder, geniet je van perfect gesneden stukken.

Pizza bakken: Hoe te doen?

Op de website van de Big Green Egg staan allerlei handige tips en recepten waardoor je jouw kookervaring naar het volgende level brengt. Wil je een lekkere pizza maken? Volg dan dit recept en het stappenplan beschreven op de website van de Green Egg. Wil je gewoon even sparren met een van onze specialisten? Kom dan langs in Roden voor persoonlijk advies t.a.v. jouw Big Green Egg.

Pizzaschep kopen

Je kunt de pizzaschep eenvoudig aanschaffen bij De Vries XL via onze winkel of online op onze website. Bezoek onze fysieke winkel in Roden om het product persoonlijk te bekijken en advies op maat te krijgen. Bij De Vries XL staan we klaar om jouw pizzabakervaring naar een hoger niveau te tillen!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail