fbpx

Big Green Egg plancha griddle 26 cm S

Gietijzeren plancha rooster

Product Code: 665719120137
  • Artikelnummer: BGE-120137
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

68,95


Productomschrijving

Ontdek de handige Plancha Griddle van 26 cm voor de Big Green Egg – een compacte must-have! Ideaal voor kleinere gerechten of beperkte ruimte op de barbecue. Ontworpen voor snelle en gelijkmatige warmteverdeling, levert deze plancha snel heerlijke resultaten op. Deze plancha is geschikt voor alle modellen vanaf de Minimax!

Gietijzer: Gebruik en verzorging

Het niet-behandelde gietijzer op je Big Green Egg houdt van een beetje onderhoud. Voor gebruik, inbranden met olie voor bescherming. Vermijd zeep, want dit kan de smaak beïnvloeden. Grondig afdrogen om roest te voorkomen. Bewaar op een droge plek. Periodiek inbranden behoudt prestaties en verlengt de levensduur. Simpel onderhoud garandeert jarenlang kookplezier!

Wat kun je met een Plancha?

Met de kleinere Plancha (voor de Minimax, Small en Medium) van de Big Green Egg voorkom je dat er kleine gerechten door de grill vallen, waardoor je efficiënt kunt grillen. Wil je een product dichtschroeien zodat de vleessappen bewaard blijven? Dan is de Plancha met de geribbelde kant de oplossing! Naast de geribbelde zijde heeft de Plancha ook een gladde kant, waardoor je eieren, pannenkoeken of een heerlijke toast kunt bakken op de Big Green Egg.

Plancha Griddle 26 cm kopen

Bestel de Plancha Griddle 26 cm bij De Vries XL en ontvang gratis verzending boven 100 euro. Bezoek onze grote showroom in Roden voor deskundig en persoonlijk advies. Zowel in onze winkel als online vind je meer accessoires voor de Big Green Egg, waarmee je jouw kookkunsten kunt uitbreiden en perfectioneren.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail