fbpx

Big Green Egg rectangular drip pan

Druippan rechthoek

Product Code: 665719117397
  • Artikelnummer: BGE-117397
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

36,30


Productomschrijving

De Big Green Egg Rectangular Drip Pan vangt vrijkomend vet, vocht en restjes op, zodat ze niet op je houtskool of ConvEGGtor belanden. Deze rechthoekige aluminium druippan biedt verschillende voordelen, vergelijkbaar met zijn ronde tegenhanger.

Voordelen van een verplaatsbare drip pan

  • Hittebestendig: De drip pan is natuurlijk voorzien van een antiaanbaklaag en kan moeiteloos temperaturen tot 232°C verdragen.
  • Behoud van smaak: Door vet en sappen op te vangen, kan een drippan de smaak van het voedsel behouden, vooral wanneer je indirect kookt en de ConvEGGtor fungeert als een warmteverspreider.
  • Mogelijkheid tot toevoegen van vloeistoffen: Je kunt vloeistoffen toevoegen, zoals water, wijn, of marinades. Dit kan extra vocht toevoegen aan de kookomgeving en bijdragen aan de smaak van het gerecht.
  • Behoud van de ConvEGGtor: Door een drippan te gebruiken, kun je voorkomen dat vet en andere resten zich ophopen op de ConvEGGtor, wat de duurzaamheid van deze belangrijke accessoire kan bevorderen.

Veelzijdige accessoire

De Big Green Egg Rectangular Drip Pan van 35 x 26 cm is geschikt voor de volgende modellen van Big Green Egg: Medium, Large, XLarge en 2XL. Deze drip pan, zoals alle andere accessoires van Green Egg, is verkrijgbaar in onze winkel in Roden en online via onze webshop!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail