fbpx

Big Green Egg ribs and roasting rack M, S

Braadrek RVS

Product Code: 665719117557
  • Artikelnummer: BGE-117557
  • Materiaal:RVS
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

44,95


Productomschrijving

Ontdek de veelzijdigheid van het Ribs and Roasting Rack voor de Big Green Egg Medium en Small. Of je nu sappige ribben wilt grillen of een smaakvol braadstuk wilt bereiden, dit accessoire biedt de perfecte ondersteuning. Het rack is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte op de Medium en Small modellen, waardoor je diverse gerechten kunt bereiden met smaakvolle resultaten.

Combineren met een drip pan

Combineer het rack eenvoudig met de bijbehorende Rectangular Drip Pan voor optimale functionaliteit. Hiermee vang je moeiteloos braadvet op, waardoor je direct de basis hebt voor een smakelijke jus. Voeg kruiden, bouillon, wijn of andere smaakvolle vloeistoffen toe aan de drip pan voor een heerlijke smaak en sappigheid tijdens het kookproces.

Heerlijke recepten voor spareribs

Op de website van de Big Green Egg worden heerlijke recepten per stap uitgelegd. Op de website zijn ook recepten opgenomen, waarbij gebruik wordt gemaakt van het ribs and roasting rack. Hierbij kun je denken aan het braden van vlees of het klaarmaken van spareribs!

Ribs and Roasting Rack M, S kopen

Bestel het Ribs and Roasting Rack M, S bij De Vries XL voor gratis verzending vanaf 100 euro. Bezoek onze ruime showroom in Roden voor persoonlijk advies, gesteund door onze expertise in barbecue- en tuinmeubelverkoop Zowel in onze fysieke winkel als online vind je extra accessoires voor de Big Green Egg om je kookervaring compleet te maken.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail