fbpx

Big Green Egg silicone mitt

Siliconen handschoen

Product Code: 665719117083
  • Artikelnummer: BGE-117083
  • Materiaal:Siliconen
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

27,50


Productomschrijving

Deze hittebestendige BBQ-handschoen is een ideale toevoeging aan je collectie accessoires van de Big Green EGG. De Silicone Mitt is volledig waterdicht en heeft een goede grip. Daarom is deze handschoen ideaal bij het koken op een Green Egg in de regen.

Hittebestendige materialen

De handschoen is gemaakt van hoogwaardig silicone, een materiaal dat bekend staat om zijn uitstekende hittebestendigheid. Dit zorgt ervoor dat je handen beschermd blijven tegen de intense temperaturen die gepaard gaan met het koken op de Big Green Egg. De hittebestendige eigenschappen van silicone maken de handschoen ideaal voor het hanteren van warme roosters, bakplaten en andere hete kookoppervlakken.

De handschoen is BPA-vrij

BPA, ofwel Bisfenol A, is een substantie die als weekmaker fungeert. Weekmakers worden ingezet om plastic en kunststoffen hun elasticiteit te geven. Bij aanzienlijke inname kan deze stof een verstorende invloed uitoefenen op hormonen. Het is mogelijk dat de weekmaker in ons voedsel belandt, en in grote hoeveelheden is dit volgens het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) niet bevorderlijk voor de gezondheid. Gelukkig is deze substantie niet toegevoegd in de silicone handschoen.

Silicone mitt kopen

Door de Silicone mitt aan te schaffen bij De Vries XL maak je niet alleen een keuze voor een product van uitmuntende kwaliteit, maar ook voor de ondersteuning en service van een betrokken leverancier van Big Green Egg-accessoires. Naast de silicone kookhandschoen is ook een andere hittebestendige handschoen opgenomen in de collectie van de Big Green Egg; De Eggmit. Ook deze is opgenomen in de collectie van De Vries XL.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail