fbpx

Big Green Egg silicone tipped tongs 30 cm

Barbecuetang

Product Code: 665719116857
  • Artikelnummer: BGE-116857
  • Voorraad: Snel leverbaar
Lees productomschrijving

27,50


Productomschrijving

Bij het grillen kan een goede tang natuurlijk niet ontbreken. Deze multifunctionele tang is geschikt voor het neerleggen, keren of afhalen van je gerechten van de Big Green Egg. De antislip-grip werkt fantastisch door de silicone afwerking. Naast de 30 cm lange tang, is er ook nog een grotere verkrijgbaar: de silicone tipped tongs 40 cm.

Gebruiksgemak en hittebestendig

Deze tangen zijn ontworpen met gebruiksgemak als topprioriteit. Ze zijn moeiteloos te bedienen, liggen comfortabel in de hand dankzij de ergonomische vormgeving en bieden een uitstekende grip. Je wilt natuurlijk niet je handen verbranden en daarom is het fijn dat de tang temperaturen tot 260 graden Celsius aankan.

De tang in de vaatwasser?

Je hoeft je geen zorgen te maken over het onderhoud. De tang kan, omdat deze gemaakt is van silicone en roestvrijstaal, gewoon in de vaatwasser. Ook kun je, met minimale inspanning, na gebruik de tang schoonmaken met wat mild afwasmiddel en warm water. Er zijn geen ingewikkelde procedures nodig; gewoon even afvegen en klaar! Zo blijft de tang in topconditie zonder dat je veel tijd aan onderhoud hoeft te besteden.

Silicone tipped tongs 30 cm kopen

Deze BBQ-tang koop je bij de dealer van de Big Green Egg in Noord-Nederland! Ontdek een assortiment aan tangen voor het vergemakkelijken van jouw barbecue-ervaring. Zowel online als in onze showroom in Roden, naast talloze andere kamado-accessoires die je barbecue-ervaring naar nieuwe hoogten tillen.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail