fbpx

Big Green Egg steel grilling spatula

Spatel rvs

Product Code: 665719116888
  • Artikelnummer: BGE-116888
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

34,50


Productomschrijving

De Big Green Egg stalen grillspatel is een accessoire voor de Big Green Egg-barbecue. Het is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en is bedoeld voor het omdraaien en serveren van voedsel op de kamado. De spatula heeft vaak een ergonomisch ontworpen handvat voor comfortabel gebruik en nauwkeurige controle.

Hoe behoud ik de spatel?

Maak je geen zorgen over ingewikkeld onderhoud. Deze spatel, gemaakt van duurzaam roestvrij staal, is eenvoudig te reinigen in een sopje. Zo behoudt de spatel zonder gedoe zijn uitstekende conditie, zonder dat je daar kostbare tijd aan kwijt bent.

Steel grilling spatula combineren

De spatel kan gecombineerd worden in een set met roestvrijstalen accessoires. Deze set bestaat uit een spatel, marinadekwast en een rvs tang. Daarnaast is de Grid Gripper de perfecte tool voor het moeiteloos verplaatsen van druipbakjes of optillen van het rooster. Verbeter je grillervaring met deze handige aanvulling!

Steel grilling spatula kopen bij De Vries XL

Wie zoekt naar duurzame grillbenodigdheden, kiest voor De Vries XL. Ontdek onze diverse selectie van hoogwaardige Big Green Egg-accessoires, waaronder de roestvrijstalen spatel. Ontvang deskundig advies in onze winkel in Roden of neem contact met ons op voor het complementeren van jouw grillervaring.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail