fbpx

Big Green Egg vertical chicken roaster

Verticale kiphouder

Product Code: 665719117458
  • Artikelnummer: BGE-117458
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

27,50


Productomschrijving

De Big Green Egg RVS Kiphouder maakt het mogelijk om je kip verticaal te grillen in de Big Green Egg. Met minimale ruimte maximaliseer je de smaakbeleving, behoudt de kip zijn heerlijke smaak en krijgt een knapperige korst. Ontdek deze unieke kiphouder voor een perfecte bereiding in je Big Green Egg.

Gebruiken kiphouder

Deze kiphouder is ideaal voor het verticaal bereiden van een hele kip. Door het gebruik van deze houder blijft de heerlijke smaak behouden, brandt het niet aan en kunnen de sappen opgevangen worden. Het is verstandig om hierbij een Drip Pan te gebruiken. Deze vangt het overgebleven vet op, zodat het niet op het houtskool terechtkomt.

Kiprecepten Big Green Egg

Op het YouTube-kanaal van Big Green Egg vind je boeiende recepten die stap voor stap worden uitgelegd. Verken gemakkelijk te volgen instructies en ontdek nieuwe culinaire technieken voor een ongeëvenaarde ervaring met jouw Big Green Egg.

Chicken roaster kopen bij De Vries XL

Wie zoekt naar duurzame grillbenodigdheden, kiest voor De Vries XL. Ontdek onze diverse selectie van hoogwaardige Big Green Egg-accessoires, waaronder de rvs-kiphouder. Ben je daarnaast bekend met de beschikbare kalkoenhouder? Kom gerust langs in onze winkel in Roden voor uitgebreid en persoonlijk advies!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail