fbpx

Big Green Egg vertical turkey roaster

Verticale kalkoenhouder

Product Code: 665719117441
  • Artikelnummer: BGE-117441
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

37,95


Productomschrijving

Met de RVS Kalkoenhouder voor de Big Green Egg kan je kalkoen verticaal worden gegrild. Deze slim ontworpen houder maximaliseert de smaakbeleving met minimale ruimte, waardoor de kalkoen zijn heerlijke smaak behoudt en een knapperige korst krijgt. Ontdek deze unieke kalkoenhouder voor een perfecte bereiding in je Big Green Egg.

Gebruiken kalkoenhouder

Deze kalkoenhouder is perfect geschikt voor het verticaal bereiden van een hele kalkoen. Door het gebruik van deze houder blijft de heerlijke smaak behouden, brandt het niet aan en kunnen de sappen opgevangen worden. Het is verstandig om hierbij een Drip Pan te gebruiken. Deze vangt het overgebleven vet op, zodat het niet op het houtskool terechtkomt.

Kalkoenrecepten van de Big Green Egg

Op het YouTube-kanaal van Big Green Egg worden boeiende recepten stap voor stap uitgelegd. Ontdek eenvoudig te volgen instructies en leer nieuwe kooktechnieken voor de ultieme culinaire ervaring met je Big Green Egg.

Turkey roaster kopen bij De Vries XL

Voor wie op zoek is naar duurzame grillbenodigdheden, is De Vries XL de ideale keuze. Ontdek ons gevarieerd assortiment met hoogwaardige Big Green Egg-accessoires, zoals de RVS kalkoenhouder, en til je grillervaring naar een hoger niveau. Ben je op de hoogte van de beschikbare kiphouder? Voor uitgebreid en persoonlijk advies verwelkomen we je graag in onze winkel in Roden!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail