fbpx

Big Green Egg ConvEGGtor MX

 

Product Code: 665719116604
  • Artikelnummer: BGE-116604
  • Materiaal:Keramiek
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

95,-


Productomschrijving

Big Green Egg ConvEGGtor MX

Een van de belangrijkste accessoires voor een Big Green Egg is de ConvEGGtor. Deze accessoire maakt indirect koken mogelijk en zorgt voor een schild tussen je gerechten en het open vuur. Een ConvEGGtor is ideaal voor low & slow cooking en zorgt voor een goede luchtstroom en uitstekende warmtegeleding. Hierdoor kun je gerecht langzaam en op lage temperatuur garen. De ConvEGGtor is voor alle modellen (behalve de XXL) verkrijgbaar.

Veelzijdige kookoptie met de ConvEGGtor

Deze hitteverspreider wordt gebruikt om indirect koken mogelijk te maken door de directe hitte van de kolen te blokkeren en een meer gelijkmatige warmteverdeling te creëren. De ConvEGGtor opent de deur naar diverse kookopties, waardoor je moeiteloos kunt grillen, stomen, bakken en slowcooken met je Big Green Egg.

Low & slow

Voor het low en slow koken is een ConvEGGtor een musthave. De smaakbeleving van een gerecht is echt fantastisch. Bereid vlees, vis en groenten op een langzaam smeulend vuur voor een ongeëvenaarde smaakervaring. Door middel van de plate setter wordt het vocht, de malsheid en de smaak in het product bewaard. Door het nemen van tijd bij het bereiden van de gerechten ontstaat een smaakvolle maaltijd.

ConvEGGtor kopen

Het is belangrijk om te kijken welke maat ConvEGGtor je nodig bent. Je hebt natuurlijk niks aan een ConvEGGtor voor de Minimax als in de tuin een Large-model staat. Voor alle modellen zijn namelijk hitteschilden verkrijgbaar. Ook zijn er talloze andere kamado accessoires te koop, zowel online als in onze showroom in Roden.

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail