fbpx

Houten hoekbanken

Lekker met de hele familie buiten zitten als het zonnetje schijnt? Met onze houten hoekbanken kunt u de hele zomer door genieten van het lekkere weer!

Houten hoekbank om met de hele familie te genieten van de zon

Heerlijk wegdromen op een zeer comfortabele houten hoekbank? Bij de VriesXL zijn deze producten niet meer weg te denken uit het assortiment. Dit product valt direct op bij uw gasten en is dan ook een toevoeging voor iedere tuin. Tijdens een feestje met al je vrienden lekker van de zon genieten, wie wil dat nou niet? Alle bestellingen boven de 100 euro worden door ons gratis bezorgd! Wilt u het product ophalen in plaats van laten verzenden? Geen enkel probleem, als u laat weten wanneer u komt zorgen wij dat het product klaar staat!

Waarom een houten hoekbank?

Een houten hoekbank is natuurlijk niet alleen een sfeervolle toevoeging aan uw tuin, maar veel meer dan dat. Ten eerste is het materiaal erg zwaar en sterk. Hierdoor weet u zeker dat het product lang mee gaat en dus van zeer hoge kwaliteit is. Verder is het materiaal erg duurzaam en voelt het product erg natuurlijk aan. De bank wordt bijvoorbeeld niet gloeiend heet als de zon er een tijdje vol op schijnt omdat het product van top kwaliteit is. Klinken deze voordelen als muziek in de oren? Bestel het product dan hier online op onze website! Wilt u het product toch even met uw eigen ogen zien? Dan bent u natuurlijk altijd welkom in onze showroom in Roden.