fbpx

Big Green Egg accessoires

De mooiste en meest handige Big Green Egg accessoires vindt u in ons uitgebreide assortiment. Kook heerlijk voor uw vrienden of familie en maak gebruik van de meest handige accessoires.

  Big Green Egg Stainless Steel

   

  424,-

  Big Green Egg Beer Can Chicken Rack

   

  19,-

Big Green Egg accessoires

Bij het kopen van een Big Green Egg zijn de accessoires onmisbaar. Dit maakt uw barbecue set helemaal compleet. Daardoor wordt de beleving van outdoor cooking helemaal afgemaakt. Zo beschikt De Vries XL over een groot aantal accessoires die uw kook ervaring nog beter maakt. Zo bieden wij een groot aantal accessoires aan die ervoor zorgen dat uw meer werkruimte krijgt tijdens het koken. Wel zo prettig wanneer u graag gaat barbecueën met grote groepen. De Big Green Egg expansion frame zorgt ervoor dat u uw barbecue omtovert tot een ware buitenkeuken. Hierdoor beschikt u over meer werkruimte én kan u de borden van uw gasten prachtig opmaken. Met de prachtige roosters geeft u uw buitenkeuken een strakke of warme look! Kiest u voor de stainless steel of de Acania Wood variant?

Alle Accessoires van De Big Green Egg

Natuurlijk beschikt de reeks ook over een aantal zeer praktische accessoires die zeker van pas komen tijdens een barbecue sessie.

Hiervoor bieden wij verschillende The Big Green accessoires aan om het koken van de lekkerste gerechten een fluitje van een cent te maken. Denk hierbij aan de verschillende accessoires zoals tangen, handschoenen en kwasten. Maar ook bijvoorbeeld de Big Green Egg Digital Pocket Thermometer. Hierdoor is binnen no time te zien of jouw roast gaar is of nog even moet blijven liggen.

Met de Barbecue Accessoires van de Vries XL ga je goed voorbereidt het barbecue seizoen in. Met deze toffe gadgets, handigheden, kookgerei spulletjes en schoonmaakspulletjes en meer kan jij vol zelfvertrouwen je vrienden uitnodigen voor een gezellige barbecue.

Keuze in hulpjes en luxe

Onze collectie BBQ accessoires geeft een variatie aan keuze. We hebben handige spullen voor bij het barbecueën, waaronder bijvoorbeeld barbecue tools om de as mee op te ruimen. Ook bieden wij uitbreidingen voor uw barbecue, zoals wieltjes die u onder de barbecue kunt vastmaken.

De beste barbecue gadgets voor het beste vlees

Hoe bereidt je nou het beste stukje vlees? Daar hebben wij ook BBQ gadgets voor! Binnen de Big Green Egg accessoires vindt u de pocket thermometer, waar u binnen 5 seconden de temperatuur al ziet. Door de temperatuur te meten van de kern van het vlees weet jij zeker dat je vlees perfect gebakken is.

Iets meer smaak toevoegen?

Wie houdt er nou niet van een heerlijk gemarineerd stukje vlees? De Chef’s Flavor Injector haalt dit naar het volgende niveau. Dit slimme stukje gereedschap spuit marinade tot in de kern van jouw stukje vlees. Hierdoor kan zelfs het grootste stuk vlees heerlijk in de marinade gezet worden!

Oude vertrouwde tools

Na alle uitbreidingen en gadgets heeft u ook de basis nodig: het echte barbecue gereedschap! Van barbecue spatels tot scoops en van barbecue handschoenen tot de barbecue tang. Of koop in één keer de stalen barbecue toolset, dan bent u er gelijk klaar voor. Ook leuk om weg te geven als cadeau natuurlijk!

Warme aanbiedingen

Bekijk naast de barbecue accessoires De Big Green Egg om je tuin helemaal zomer klaar te maken!

Nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom in onze showroom te Roden zodat wij u persoonlijk kunnen begeleiden. Of bestel eenvoudig via de webshop.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail