Opzoek naar tuinmeubelen in de regio Emmen?

Tuinmeubelen kopen Emmen

Wilt u tuinmeubelen kopen Emmen bij de Vries XL? De Vries XL is meer dan alleen en webshop en wij hebben onlangs ons assortiment uitgebreid dankzij de 3000 m2 die we tot onze beschikking hebben. De grootste merken vindt u bij ons in de showroom en wij geven altijd een passend advies. Wij vinden het belangrijk dat u kunt zien wat u bij ons koopt en daarnaast houden wij van persoonlijk contact om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Tuinmeubelen kopen Emmen doet u niet iedere dag en dat begrijpen wij. Daarom zetten we ons elke dag in om onze collectie te blijven verbeteren en vernieuwen. Hier een greep uit de merken tuinmeubelen die De Vries XL aanbiedt:

  • 4SeasonsOUtdoor
  • Beach 7
  • Hartman
  • B&B outdoor
  • Grandhall
  • Nesling
  • Taste
  • Sunsit

De verschillende merken tuinmeubelen zijn met zorg door ons geselecteerd. Wilt u zelf ervaren welk ontwerp tuinmeubel het beste bij u past? Kom bij ons langs in de showroom.

Tuinmeubelen kopen Emmen
Tuinmeubelen kopen Emmen

Lounge meubelen

In een mooie tuin mogen lounge meubelen tegenwoordig niet meer ontbreken. Daarom biedt De Vries XL een groot assortiment lounge meubelen aan. Omdat materiaalsoort, design en comfort voor ieder persoons verschilt adviseert ons personeel u graag bij de aankoop van uw tuinmeubelen in Emmen.

Berging en onderhoud

Na aankoop van uw nieuwe tuinset wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Zorg er daarom voor dat uw tuinset en tuinkussens daarom netjes opgeborgen worden in het najaar. Beschikt u zelf niet over een berging? De beschermhoezen van AeroCover bieden hiervoor uitkomst. Door het ventilerende en waterafstotende materiaal worden uw kussens en tuinmeubelen beschermt tegen wind en regen. Doordat de beschermhoezen zijn gemaakt van ventilerend materiaal komen er geen nare geurtjes in te zitten en komt er geen schimmel op de kussens te zitten!

Accessoires tuin

De Vries XL heeft een groot aanbod in tuinmeubelen, dat wist u misschien al. Maar wist u ook dat wij een groot aanbod accessoires aanbieden om uw tuin nog gezelliger te maken? Neem een kijkje bij onze Parasols, barbecues, gashaarden, kussens en ga zo maar door.