fbpx

Lounge meubelen

Opzoek naar een nieuwe lounge meubelen? Op onze webshop vindt u een groot assortiment van verschillende merken, maten en soorten lounge meubelen. Breng de ultieme ontspanning bij u in de tuin met de lounge artikelen van de Vries XL.

Uw specialist in lounge meubelen

De Vries XL is uw specialist op het gebied van lounge meubelen. Met de verschillende merken en keuzemogelijkheden is er genoeg om uw tuin in te richten zoals u dat wenst. Uiteraard heeft de Vries XL verschillende soorten lounge meubelen in het assortiment. Kiest u voor een grote loungebank met een mooie bijpassende hocker? Of gaat u toch voor de loungestoelen met een bijpassende tuintafel? Op onze website kunt u de keuze maken uit verschillende meubels. Geniet deze zomer nog een comfortabele loungeset in uw eigen achtertuin.

Lounge meubelen tuin

Een prachtige tuinset komt het beste tot zijn recht in een mooi ontworpen tuin. Wat de één als een prachtige tuin ervaart vindt een ander alles behalve mooi. Zo werkt het ook met lounge banken en stoelen. Dat is de reden waarvoor De Vries XL hier een prachtig assortiment voor heeft samengesteld. De meest uiteenlopende merken verschillende materialen tegen een scherpe prijs.

Lounge meubelen tuin in verschillende materialen

Ons assortiment meubelen voor in de tuin zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Het voordeel als er gekozen wordt van bijvoorbeeld Aluminium, RVS of Polypropyleen is dat deze meubelen erg onderhoudsarm zijn. Met bijpassend voordeel dat deze wel tegen een zomerse regenbui kunnen. Gemak, comfort en stijl kan ook enorm praktisch zijn.

Heeft u een mooie traditionele tuin waarbij Aluminium, RVS of Polypropyleen niet zal staan? Dan hebben wij ook prachtige lounge meubelen voor uw tuin in andere natuurlijke producten. Een prachtige riet gevlochten loungestoel óf een massieve hardhouten of met Teak gemaakte lounge meubel behoren ook tot de mogelijkheden.

Maak uw tuin compleet

Wat maakt een complete tuinset nou nog completer? Een compleet ingerichte tuin met leuke accessoires natuurlijk! Wij hebben een groot aanbod accessoires voor in uw tuin, fleur uw tuin op met leuke artikelen en diverse kleuren.

Verschillende accessoires

Wij volgen altijd de nieuwe trends én passen hier ons assortiment volledig op aan. Leuke kussens, stijlvolle plantenbakken of misschien wel een gaaf ontworpen barbecue óf maak uw tuin nog gezelliger met een gashaard. Onze gashaarden zijn prachtig vormgegeven en zorgen tevens voor een heerlijke warmte, ideaal als u nog wat langer buiten wilt blijven zitten in de zomer.

Onze aanbiedingen

Een leuke tuin ingericht met leuke spullen om het geheel kloppend te maken hoeft niet veel te kosten. Wij hebben vaak verschillende producten in de aanbieding om ruimte te maken voor een nieuwe collectie. Houd onze aanbiedingen daarom in de gaten om voor een scherpe prijs uw tuin compleet in te richten.

De Vries XL

U zult zich niet elke dag oriënteren naar een nieuwe tuinset dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom hebben wij een grote showroom ingericht speciaal om de verschillende producten te bekijken én natuurlijk om te proefzitten. Tevens staan onze collega’s voor u klaar om u te adviseren en te informeren over de verschillende producten die te zien zijn in onze showroom.