fbpx

Lounge dining set

Heerlijk genieten op een nieuwe lounge dining set? Bekijk ons assortiment online óf kom langs in onze showroom.

  Taste Adora Lounge/ dining set Nero

  Adviesprijs2.469,- 1.999,-

  Suns Florance lounge/ dining set 5-delig White Grey | Links

  Adviesprijs1.585,- 1.299,-

  Suns Florance lounge/ dining set 5-delig White Grey | Rechts

  Adviesprijs1.585,- 1.299,-
  Gratis verzenden bij besteding vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Chill-Out Montreal lounge/ dining set

  Adviesprijs2.199,- 1.799,-

  Chill-Out Canberry sofa set 4-delig

  Adviesprijs1.699,- 1.399,-

  Taste Adora Lounge/ dining set Caramel

  Adviesprijs2.469,- 1.999,-

Lounge dining set

Een mooie lounge dining set in uw eigen tuin, die mooi aansluit bij de rest van uw tuininrichting? Dat is zeker mogelijk bij De Vries XL. Wij zijn het gehele jaar bezig om de nieuwste trends te volgen op het gebied van loungeset dining. Mede hierdoor hebben wij door de jaren heen een variërend aanbod samengesteld. De verschillende merken, kleuren en materialen zorgen ervoor dat geen één set hetzelfde is.

Elke lounge dining set vormt een mooie eenheid. Dat is erg prettig want hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken dat een stoel of tafel afwijkt van de rest van uw meubels. Een groot voordeel van een deze dining set is de bijpassende tafel. Hierdoor kan er met het hele gezin comfortabel gegeten of ontspannen worden zonder dat er sprake is van ruimtegebrek.

Dining set buiten

Een mooie dining set voor buiten is niet alleen erg functioneel maar ook erg decoratief en een mooie aanvulling op uw tuin. Daarnaast staat er in je woonkamer ook een dining set toch? Wanneer je in de zomer lekker aan tafel wilt dineren is een dining set voor buiten een echte uitkomst. Hierdoor kun je comfortabel buiten zitten en tijdens het diner genieten van een comfortabele positie. In een reguliere lounge set zak je al gauw weg. Dit is heerlijk wanneer er een drankje gedaan wordt. Wanneer er uitgebreid gedineerd moet worden is het prettiger wanneer er rechtop en aan tafel gegeten kan worden. Speciaal voor deze reden hebben wij dining sets voor buiten samengesteld.

Houdt uw set langer netjes

Wanneer de warme zomer voorbij is, wilt u natuurlijk het liefst uw zitgerij netjes opbergen in uw schuur. Wanneer er geen schuurtje aanwezig is wordt er vaak afgezien van een mooie dining set. Dit is echter niet nodig. De verschillende beschermhoezen van De Vries XL beschermen uw tuinmeubelen tegen de verschillende jaargetijden.

Lounge dining set aanbieding

Om ruimte te maken in ons nieuwe assortiment hebben wij vaak scherp geprijsde sets in de aanbieding. Deze lounge dining set aanbieding zien er nog schitterend uit maar dienen plaats te maken voor de nieuwe voorraad. Wilt u een mooie dining set maar wilt u er liever niet teveel voor betalen? Houdt dan deze pagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Een lounge dining set L opstelling

Wanneer je oog valt op een lounge dining set met een L opstelling dan dien je met een aantal zaken rekening te houden. Beschik je over een ruim opgezette tuin, dan heb je hier minder snel te maken. Heb je echter een kleinere tuin met daaraan verbonden een schuur met openslaande deuren. Dan is het goed om na te denken of je voor een rechtersopstelling of een linkeropstelling kiest. Het varieert per bank namelijk hoelang het voetengedeelte is. Het zou immers zonde zijn dat de huisdeur niet meer open kan omdat er een bank voor staat.

Laat u adviseren

Twijfelt u nog, en weet u niet zeker of een set past in uw tuin? Kom dan langs in onze showroom in Roden zodat wij u van passend advies kunnen voorzien. Wij hebben verschillende sets in onze showroom staan zodat u ook nog even kunt neerploffen om te controleren of de set wel bij uw zithouding past.

Wanneer een dining set toch niet past in uw tuininrichting dan hebben wij nog genoeg andere opties om te bekijken.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail