fbpx

Bestcharcoal

Hoogwaardige barbecue en houtskool van Bestcharcoal. Wil je het beste uit je barbecue ervaring halen? Probeer dan eens het houtskool van Bestcharcoal! Dit merk produceert zijn houtskool uitsluitend met de best vervaardigde grondstoffen.

Inspiratie nodig voor je terras of overkapping?

Kom langs in onze 3000m² grote showroom in Roden.

Meer informatie »

  Bestcharcoal Kamado BBQ The Major | Large

  Compleet met onderstel

  1.099,-

  Bestcharcoal Quebracho blanco houtskool |15 kg

  Zuid Amerika

  36,95

  Bestcharcoal Box kunststof voor houtskool – leeg

   

  32,95
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-

  Bestcharcoal Acacia Black Wattle houtskool | 10kg

  Zuid-Afrika

  24,95

  Bestcharcoal Birch & oak houtskool | 10 kg

  Oost-Europa

  24,50

  Bestcharcoal Marabu houtskool | 10 kg

  Cuba

  27,50
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-

  Bestcharcoal Birch & hornbeam houtskool | 10kg

   

  26,95

Het geheim achter Best Charcoal

Wil je de beste houtskool kiezen voor je barbecue of grill? Dan is het houtkool van Bestcharcoal een hele goede keuze. Dit merk is gespitst op het produceren van hoogwaardig houtskool van de hoogste kwaliteit. Voor Bestcharcoal is het aanbieden van perfect houtskool niet een keuze maar een must.

Waarom kiezen voor houtskool van Bestcharcoal

 • Bestcharcoal produceert uitsluitend van de beste grondstoffen houtskool. Het resultaat is dat het houtskool beter en langer brandt en minder as achterlaat dan de meeste overige merken
 • Elk stuk houtskool wordt met de hand gemaakt door mensen die er echt verstand van hebben. Door deze werkwijze te hanteren, zorgt Bestcharcoal voor een kwaliteit en een consistentie die on te evenaren valt.
 • Bestcharcoal denkt aan het milieu en gebruikt alleen hout uit bossen welke duurzaam beheerd worden. Dit helpt niet alleen mee aan de hoge kwaliteit van het houtskool, maar ook dat het milieuvriendelijk is.

Bestcharcoal voor de barbecue of grill

Zoals de echte barbecue fanaten weten, is het zeer bepalend voor het eindresultaat van het gerecht wat bereid wordt, welk houtskool er wordt gebruikt. Maar ook de algehele barbecue-ervaring is houtskool van Bestcharcoal een perfecte keuze. De voordelen zijn:

 • Betere smaak: Het hout wat wordt gebruikt voor het houtskool, geeft je gerechten een subtiele rooksmaak. Daardoor krijgen je gerechten een betere smaak bij gebruik van Bestcharcoal houtskool.
 • Warmte is gelijkmatig: Bestcharcoal houtskool brandt langer en gelijkmatiger, wat zorgt voor een betere warmteverdeling op je barbecue of grill.
 • Minder as: Het houtskool van Bestcharcoal heeft een zeer goede verbranding, waardoor er veel minder as achterblijft. Hierdoor wordt je barbecue-ervaring veel minder rommelig
 • Makkelijk mee te nemen: Het houtskool is compact verpakt en licht van gewicht
 • Makkelijk in gebruik: Het aansteken van houtskool van Bestcharcoal is makkelijk en gaat snel. Hierdoor kun je eerder genieten van het barbecueën.

Bestcharcoal barbecue of houtskool kopen

Wij van De Vries XL Tuinmeubelen hebben wegens bovenstaande redenen het merk Bestcharcoal toegevoegd aan ons assortiment. Bestel je houtskool online via onze webshop of kom langs in onze ruime Experience store van maar liefst 3000 m2 voor het opdoen van inspiratie voor buitenkeukens, tuinmeubelen of het bekijken van al onze barbecues en barbecue accessoires. Wist je dat wij regelmatig zelf barbecueën, zowel buiten voor onze zaak, als in onze privétijd thuis? Wij hebben daardoor heel wat kennis en ervaring opgedaan en vinden het leuk om deze informatie te delen! Vraag ons gerust voor tips en advies, wij helpen je graag!

 

 

 

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail