fbpx

Cosi Fires

Cosi is een leverancier van verschillende producten, voornamelijk vuurtafels en gaslantaarns. Met deze producten zorgen Cosi voor warmte en sfeer in uw tuin! De gaslantaarns zijn ideaal in eigen tuin, op het balkon of op de camping. Voor iedere situatie is wel een passende Cosi Fire te krijgen. Neem een kijkje in onze webshop!

Inspiratie nodig voor je terras of overkapping?

Kom langs in onze 3000m² grote showroom in Roden.

Meer informatie »

  Cosi Cosiscoop original gaslantaarn | Black smoked

   

  89,-

  Cosi Cosiseat warmtekussen single | Solid Natural

   

  89,-

  Cosi Cosiseat warmtekussen single | Solid grey

   

  89,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-

  Cosi Cosiseat warmtekussen double | Solid natural

   

  129,-

  Cosi Cosiseat warmtekussen double | Solid grey

   

  129,-

  Cosi Cosiscoop original gaslantaarn | Clay smoked

   

  89,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-

  Cosi Cosiscoop original gaslantaarn | Clay

   

  79,-

  Cosi Fires Cosiscoop gaslantaarn | Taupe

   

  79,-

  Cosi Fires Cosiscoop gaslantaarn | Olijf groen

   

  79,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-

  Cosi Fires Cosi pillow warmtekussen knitted 50 x 50 cm | Grijs

  Sunbrella

  129,-

  Cosi Fires Cosiscoop gaslantaarn | Zwart

   

  79,-

  Cosi Fires Cosi pillow warmtekussen knitted 40 x 60 cm | Grijs

  Sunbrella

  129,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis thuisbezorgd vanaf € 100,-

  Cosi Fires Cosi pillow warmtekussen solid 40 x 60 cm | Grijs

  Sunbrella

  129,-

  Cosi Fires Cosi pillow warmtekussen solid 50 x 50 cm | Grijs

  Sunbrella

  129,-

Cosi Fires

Cosi is een merk dat zich richt op het maken van warmte- en sfeerproducten. Zij zorgen elk jaar voor een innovatieve collectie dat bestaat uit gaslantaarns, vuurtafels, warmtekussens en nog veel meer. Zij maken met zorgvuldigheid hun producten, zodat ze je een passende Cosi Fire kunnen aanbieden. Cosi gebruikt alleen met duurzame producten en heeft hun designers in Nederland aan het werk gezet om te blijven innoveren. Dit heeft uiteindelijk geleid tot een award voor de Cosiscoop-serie van Cosi Fires. Kortom, een merk dat zich specialiseert om prachtige accessoires te maken voor in de tuin!

Gaslantaarns

Er is ruime keuze gaslantaarns. De verschillen voornamelijk in materiaal, kleur en afmetingen. De meest verkochte gaslantaarn is de Cosiscoop. De Cosiscoop is een multifunctionele gaslantaarn en ideaal om mee te nemen. Ook een super leuk cadeau voor op een verjaardag of om aan een collega te doen! De Cosiscoop is in verschillende kleuren verkrijgbaar: Ivoorwit, olijfgroen, taupe, terra, zwart en roze. Deze gaslantaarns werken op een 190 grams gascartouche en eenvoudig in gebruik. De Cosiscoop wordt geleverd met kiezelstenen en glas. De gascartouche is niet inbegrepen. Er zijn ook andere prachtige modellen gaslantaarns. De Cosiscoop Bamboo is omhuld met bamboe. Dit geeft jouw tuin een natuurlijke uitstraling. De Cosiscoop Timber is omhuld met teakhout. Ook zijn er verschillende modellen in een Basket, is er een vierkant model en een met cement aan de zijkant. Al deze modellen zorgen voor een beetje warmte op een koude zomeravond. De modellen brandden ongeveer 6 uur met 1 gascartouche en geven super veel sfeer in de tuin of op het balkon.

Vuurtafels en warmtekussens

Er bestaan verschillende soorten vuurtafels in de collectie van Cosi Fires. Wij hebben niet alle soorten vuurtafels ingekocht van Cosi Fires. Mocht je interesse hebben in de vuurtafels van Cosi Fires. Dan kunnen we altijd contact met elkaar hebben over de mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook altijd langskomen in Roden.

De warmtekussens van Cosi zijn, op het moment van schrijven, bij ons op voorraad. De warmtekussens beschikken over een warme element en zijn gemaakt van Sunbrella. De warmtekussens zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten en in twee verschillende kleuren. De 50×50 cm is de standaard sierkussen maat. Daarnaast is er ook een 40x60cm kussen. Dit kussen is ideaal voor in de onderrug. Beide kussens zijn in een egale (solid) en in een gehaakt (knitted) patroon te verkrijgen. De kussens zorgen voor warmte en zijn voor zowel binnen- als buitengebruik geschikt. De mogelijkheden bij het warmtekussen houden hier nog niet op! De kussens hebben 3 verschillende standen die gemakkelijk te selecteren zijn via de warmteknop op het kussen. Zoek je dus een heerlijk, comfortabel warmtekussen. Zoek dan niet verder!

Bestellen Cosi Fires

Het bestellen van een van de producten van Cosi is heel gemakkelijk. Koop het product bij ons in de webshop of kom langs bij ons in de winkel om het product te bekijken. Staat het product niet op onze website? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail