fbpx

Big Green Egg Nest IntEGGrated Handler L

 

Product Code: 665719120175
  • Artikelnummer: BGE-120175
  • Materiaal:Staal
  • Voorraad: Snel leverbaar
Lees productomschrijving

453,-


Productomschrijving

Een onmisbaar accessoire voor je Green Egg is de mogelijkheid om deze eenvoudig en stabiel te verplaatsen. Hier komt de vernieuwde IntEGGrated Handler L goed van pas! Dit robuuste nest is uitgerust met een handige hendel waarmee je de EGG gemakkelijk kunt verplaatsen. De handler is voorzien van stevige zwenkwielen, waardoor je de EGG veilig kunt manoeuvreren. Met deze accessoire combineer je de standplaats en het transport van je EGG in één. 

Gemakkelijke verplaatsbaarheid BGE

De Handler is voorzien van extra grote zwenkwielen, waardoor de Green Egg soepel verrijdbaar is. Zelfs op een ruwe of oneffen ondergrond vormen deze wielen geen probleem! Twee van de zwenkwielen zijn uitgerust met een rem, zodat je de Big Green Egg met IntEGGrated Handler eenvoudig op zijn plek kunt zetten. Zelfs tijdens het verplaatsen blijven de handgrepen koel, zelfs als je EGG dat niet is.

Monteren IntEGGrated Handler L

Als je al een BGE hebt en deze wilt upgraden, is de IntEGGrated Handler een ideale toevoeging. Als je alleen de Handler bij ons bestelt, wordt deze veilig verpakt geleverd. Voor het monteren van de IntEGGrated Handler L is er een handige montagevideo van Big Green Egg beschikbaar.

Garantie en onderhoud

  • Beperkte levenslange garantie op de Green Egg zelf
  • 3 jaar garantie op keramische onderdelen
  • 5 jaar garantie op metalen onderdelen
  • 1 jaar garantie op houten onderdelen
  • 1 jaar garantie op de viltrand en temperatuurmeter

Afgezien van de garantie van 5 jaar op metalen onderdelen is het raadzaam om ook wat liefde te geven aan het onderstel van je buitenkeuken. Regelmatige controle van bouten en moeren, en het invetten van draaibare delen dragen bij aan het juiste onderhoud van metalen onderdelen.

IntEGGrated Nest+Handler L kopen 

Bij De Vries XL kun je de IntEGGrated Nest+Handler L zowel los als in combinatie met een Big Green Egg kopen. Zowel online als in onze winkel in Roden. Profiteer van eerlijke prijzen en gratis verzending bij dé kamadospecialist in Noord-Nederland!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail