fbpx

Schaduwdoeken

Geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.

Schaduwdoeken van De Vries XL

Bent u opzoek naar een schaduwdoek voor in uw tuin? De Vries XL beschikt over een groot assortiment met verschillende doeken. Tegenwoordig zijn er veel verschillende mogelijkheden om schaduw te creëren in uw tuin. Zo kan je altijd kiezen voor een klassieke stokparasol of zweefparasol. Daarnaast behoort een schaduwdoek nu ook tot opties. Een goed geplaatst doek kan een ideale schaduwplek maken bij jou in de tuin. Doordat het doek de mogelijkheid geeft om het vast te binden aan objecten in de tuin heb je geen last van een parasolpaal. Daarnaast biedt het doek bescherming tegen de wind zodat u op een bewolkte dag nog steeds lekker in de tuin kan zitten.

Schaduwdoek kopen

Bent u op zoek naar informatie en wilt u een schaduwdoek kopen? Ons doel is om iedere klant van een gepaste oplossing voor zijn (tuin)probleem. Daarom bieden wij twee vormen schaduwdoeken aan; vierkant en een driehoek. De keuze tussen deze twee kan persoonlijk zijn, maar ook om praktische redenen zijn mogelijk. Ook kun je kiezen uit verschillende kleuren. Onze zonnedoeken hebben de kleuren: zand, terracotta, antraciet, gebroken wit, lime groen en grijs.

Onze zonnedoeken in verschillende maten verkrijgbaar. Voor elke tuin is er een perfect geschikte maat. Daarom hebben we bij De Vries XL ervoor gezorgd dat we zoveel mogelijk variatie hebben in ons assortiment. Zo hebben we vierkante, gelijkzijdige driehoek, en 90 graden driehoek schaduwdoeken.

 

 

 

Voor onze vierkante schaduwdoeken hebben we de formaten:

– 5m x 5m x 5m x 5m
– 3,6m x 3,6m x 3,6m x 3,6m

De gelijkzijdige driehoekige schaduwdoeken zijn beschikbaar in de formaten:

– 3,6m x 3,6m x 3,6m
– 4m x 4m x 4m
– 5m x 5m x 5m

Daarnaast hebben we rechthoekige driehoek schaduwdoeken in de volgende formaten:

– 4m x 4m x 5.7m
– 5m x 5m x 7.1m

Schaduwdoek Nesling

Onze voorraad bestaat uit schaduwdoeken van Nesling. Dit is een premium merk dat hoogwaardige kwaliteit producten maakt. De doeken zijn gemaakt van polyester. Deze stof staat erom bekend dat het goed de kleur goed vasthoudt. Ook komen er geen kreuken in het doek doordat de stof de vorm goed vast houdt. Polyester is een duurzame stof dat ontwikkeld is om lang mee te kunnen.

Wanneer je meer wil weten over onze schaduwdoeken kan je ons altijd bereiken via de telefoon of e-mail. Uiteraard kan je ook altijd bij ons langskomen in de showroom voor persoonlijk advies.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail