Trots op samenwerking met online bureau Convident Groningen

De Vries XL heeft inmiddels alweer ruim 3 jaar een mooie samenwerking met online bureau Convident uit Groningen. De Vries XL, gevestigd met haar fysieke locatie in Roden, heeft intensief contact met Rick Dreise. Rick is mede eigenaar van Convident en tevens oud-Rodenaar. Dat maakt de samenwerking extra persoonlijk. Deze korte lijnen hebben de afgelopen jaren geresulteerd in een passende stijgende lijn in online verkopen en uitstraling.

Convident heeft de webshop voor De Vries XL uit Roden niet alleen ontworpen, maar ook ontwikkelt in WordPress CMS met Woocommerce. Passende techniek op maat, zodat de medewerkers van De Vries XL er zelf ook goed mee kunnen werken. Convident ontwikkelt resultaatgerichte en vindbare websites, webshops en apps voor MKB-ers, grote organisaties en overheid.

“We zijn trots op de mooie resultaten die we de afgelopen jaren samen met De Vries XL hebben bereikt. Daar doen we het voor. Op deze manier groeit ons klantenbestand ook lokaal in Roden en omgeving. Met de huidige samenwerking hebben we een stabiele basis gecreëerd, waar we beiden nog jaren profijt van hebben”, aldus mede eigenaar Rick Dreise van Convident.

 

Winactie

Met haar online uitingen ontwikkelt door Convident, vindt De Vries XL het Groningse web- en appbureau een echte aanrader voor het ontwikkelen van maatwerk webshops. Bovenop de reeds gerealiseerde successen gaan we dit samen nog eens extra vieren!

De volgers van De Vries XL & Convident maken hier kans op het winnen van een prachtige Beanable Lounge Stoel t.w.v. € 249,-, beschikbaar gesteld door De Vries XL.

– Like de Facebookpagina van De Vries XL & Convident
– Deel het feestelijke bericht onder jou vrienden of volgers