fbpx

Hoezen

Bescherm je tuinmeubels met de hoezen van de VriesXL. Bescherm uw tuinmeubelen en parasols tegen het weer en de verschillende jaargetijden.

Geen producten gevonden die aan uw zoekcriteria voldoen.

beschermhoezen voor uw tuinmeubels

Bescherm uw tuinmeubels nu met de hoezen van de VriesXL. Uw meubels zijn niet langer het slachtoffer van regen, wind en vuil. Ook in de herfst en winter blijft uw tuinset zo goed als nieuw. De hoezen zijn in verschillende soorten en maten beschikbaar.  Op onze website kunt u de keuze maken uit verschillende hoezen. U kunt ook langskomen in onze showroom in Roden zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren. Bescherm uw meubels in de herfst en de winter met de beschermhoezen van de VriesXL.

Loungebankhoes

Wij bieden verschillende beschermhoezen aan, in dit geval dus ook voor loungemeubels. Loungemeubels worden in verschillende maten en vormen aangeboden. Het kan daarom lastig zijn om een passende loungebankhoes te vinden bij je loungebank. De Aerocover beschermhoezen zijn daarom ook in verschillende afmetingen te verkrijgen. Bescherm je loungebank tegen de verschillende weersinvloeden die we in Nederland kennen. Door het gebruik van een bankhoes hoef je je loungebank niet op te bergen in de schuur of garage. De hoes zorgt ervoor dat deze droog blijft en niet verkleurd door de zon. Hierdoor kan het “weer” niet in je loungebank trekken en kunnen er geen schimmels ontstaan.

De parasolhoes van AeroCover

Naast de beschermhoezen voor tuinmeubels en loungebanken / tuinsets maakt AeroCover ook hoog kwaliteit beschermhoezen voor parasols. Je parasol is ook zeer onderhevig aan weersinvloeden. Wanneer je geen ruimte hebt om je parasol binnen op te bergen is een parasolhoes een echte uitkomst. Met de parasolhoes van AeroCover wordt je parasol goed beschermt tegen regen, sneeuw, wind en de zon. Hierdoor kan je je parasol het gehele jaar buiten laten staan, zonder dat het “weer” in de parasol trekt of deze verkleurt door de zon.

De juiste bescherming

Wij raden aan om uw tuinspullen goed te beschermen, tegen weersinvloeden maar ook tegen etensresten. Veel mensen houden er van om in de zomer heerlijk buiten te eten met familie en vrienden. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Een drankje stoot om of etensresten / vetvlekken kunnen in je kussens of meubels trekken. Neem daarom even een kijkje tussen onze onderhoudsproducten. Voor elk ongelukje of regulier onderhoud is een middel te vinden.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail