fbpx

Pergolas

  Nesling Pergola Kit, hoek element

  64,50

  Nesling Pergola Kit, muur element

  37,95

  Nesling Pergola Kit, verlenging element

  52,50
  Gratis verzenden bij besteding vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Nesling Pergola Kit, vloer element

  49,95

Pergola's

Houten pergola

Wanneer je je tuin compleet wilt afmaken kan een houten pergola een mooie toevoeging zijn. Een houten pergola kan in de zomer een mooie toevoeging zijn aan je tuin. Deze geeft een heerlijk stukje schaduw waar je in de zomer de verkoeling kunt opzoeken. Met de praktische elementen van De Vries XL kan je deze op een eenvoudige manier creëren. Hierdoor kan je een leuke toevoeging doen aan je tuin. Het geeft verkoeling, zorgt ervoor dat je uit de regen zit of uit de wind! Hierdoor kan je op een regenachtige maar zomerse dag toch heerlijk buiten zitten.

Nesling pergola Kit

Met de Nesling Pergola Kit creëer je op een eenvoudige manier je eigen beschutting. Wij leveren de complete Kit, dit houdt in dat de elementen via onze webshop te bestellen zijn. Met het Nesling hoekelement kan je deze eenvoudig plaatsen. Er zijn verschillende elementen aanwezig, hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. En kan je deze geheel op eigen wens indelen.

Nestling Kit Muurelement

Wil een pergola maken en deze aan de muur installeren? Dan is het raadzaam om hiervoor een Nestling Kit muurelement voor aan te schaffen. Dit element is eenvoudig te monteren en zorgt ervoor dat deze goed verankerd zit.

Nestling Kit Verlening

Wanneer je beschikt over een grote tuin en deze wilt aankleden met een grote pergola. Dan is dit eenvoudig te realiseren. Hiervoor kan je bijvoorbeeld gebruik maken van de Nestling Kit Verlening. Deze zorgt ervoor dat je op een eenvoudige manier je pergola kunt verlengen, tevens zorgt dit element ervoor dat deze stevig gemonteerd blijft.

Pergola in hout verankeren

Het kan voorkomen dat het niet mogelijk is om je pergola in de grond te verankeren. In dit geval biedt de Nestling Kit Vloerelement de uitkomst.Wanneer het niet mogelijk is om je pergola in de grond te verankeren kan dit een probleem vormen. Je wilt immers niet dat deze in loop van tijd begint te verzakken. In dat geval bieden de Nestla kit Vloerelementen de uitkomst. Door dit element kan deze gewoon bevestigd worden in een vloerelement.

Kleed je tuin gezellig aan

Een gezellige tuin is in de zomer wel zo leuk. De Vries XL Heeft een groot aanbod tuinartikelen. Hierdoor kom je helemaal tot rust in je eigen achtertuin. Vergeet niet om een kijkje te nemen op de rest van de webshop.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail