fbpx

Boombanken

Op zoek naar een mooie aanwinst voor je tuin? Een boombank is precies wat je zoekt en is een prachtige staat prachtig in je tuin.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Houten boombanken

Prachtige boombanken voor de hele familie

Heb je in je tuin een mooie boom of een parasol staan? Dan is een houten boombank een geweldige aanwinst voor ej tuin. Het product wordt om bijvoorbeeld de parasol of boom geplaatst. Boombanken worden vaak geplaatst op schoolpleinen, in de horeca of op bijvoorbeeld sportvelden. Toch is het ook een geweldige aanwinst voor de particulier als deze bijvoorbeeld een grote boom in de tuin heeft staan. Over onderhoud hoef je zich geen zorgen te maken, want zelfs in de winter is het geen probleem om de bank buiten te laten staan. Als je benieuwd bent naar onze producten ben je natuurlijk altijd welkom in Roden!

Voordelen van een houten boombank

Met een houten boombank hoeft je geen redenen meer te zoeken om even te genieten van je tuin. Het product is niet alleen van zeer hoge kwaliteit, maar ook nog eens zeer decoratief.

U kunt ervan uitgaan dat je altijd een heerlijk plekje voor de hele familie in de schaduw heeft met een boombank. Doordat het product amper onderhoud nodig heeft weet je zeker dat je de komende jaren kunt genieten van een boombank van top kwaliteit. Klinken al deze voordelen als muziek in de oren? Dan kun je het product natuurlijk meteen bestellen hier op onze website!

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail