fbpx

Top 5 tuinbanken

De tuinbank vinden wij echt vallen onder een Nederlands, iconisch item. Tuinen of straatjes waar tuinbanken te vinden zijn brengen altijd een gezellige en vertrouwde sfeer met zich mee. Wij hebben ook voor de tuinbanken onze top 5 samengesteld. Deze is samengesteld op basis van prijs, merk, kwaliteit en duurzaamheid en klant beoordelingen.

  4 Seasons Outdoor Capitol 2-zits lounge tuinbank | Antraciet

  Inclusief kussens

  1.569,-

  SenS-Line Sipora tuinbank 130 cm | Teak

  Teak

  279,-

  SenS-Line Sipora tuinbank 180 cm | Teak

  Teak

  359,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  SenS-Line Sipora tuinbank 150 cm | Teak

  Teak

  315,-

  Traditional Teak Maxima tuinbank 215 cm| Teak kleur

   

  1.999,-

Meer dan alleen een webshop

DeVriesXL Tuinmeubelen biedt een groot assortiment tuinmeubelen en toebehoren aan en mogen ons met grote trots de grootste tuinmeubelen aanbieder van Noord-Nederland noemen. Ons assortiment tuinmeubelen, toebehoren en accessoires wisselt elk jaar. Dankzij de 3000 m2 die wij tot onze beschikking hebben kunnen wij veel van onze producten direct uit voorraad leveren. Wanneer u uw tuinmeubelen online bij ons bestelt kunt u hier dan ook vaak binnen enkele werkdagen al van genieten! Wij beschikken over onze eigen chauffeurs in Noord-Nederland en komen uw reeds bestelde tuinmeubel persoonlijk bij u afleveren.

Merken als 4SeasonsOutdoor, Hartman, Kettler, B&B outdoor, Big Green Egg, Nesling, Taste, SUNS Apple-Bee vindt u bij ons op de verkoopvloer. Onze website geeft een goede indruk van onze collectie, maar u zult zien dat we nog veel meer te bieden hebben. Daarnaast kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring een advies op maat geven.

In de wintermaanden verkopen wij een ruim assortiment schaatsen van de merken Zandstra, Nijdam, Faver e.a. Ook op het gebied van schaatsverkoop hebben we al ruim 30 jaar ervaring waardoor we u van de juiste schaats kunnen voorzien. Heeft u al een mooi setje schaatsen op de zolder liggen maar zijn deze inmiddels bot geworden? Wij helpen u graag bij het slijpen van uw trouwe glijijzer.

Hulp of advies nodig om tot het perfecte tuinmeubel, parasol, barbecue of tuinaccessoires te komen? Wij staan zowel online als in onze winkel graag voor u klaar.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail