fbpx

Top 5 tuinsets

Jaarlijks stellen wij een top 5 samen die volgens ons de beste tuinsets zijn. Dit doen wij op basis van prijs, merk, kwaliteit en duurzaamheid en klant beoordelingen.

  4 Seasons Outdoor Fabrice diningset met Goa tafel HPL slate anthracite 95 cm

   

  2.274,-

  Taste by 4SO Belmond diningset met Ambassador tuineettafel 180 x 100 cm

   

  2.399,-

  4 Seasons Outdoor Calpi dining tuinset met Taste Saba tuin eettafel 160 cm rond | 7-delig

   

  4.999,-
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Hartman Alice verstelbaar diningset met California tuin eettafel 150 x 90 cm | 5-delig

   

  1.625,-

  4 Seasons Outdoor Flores diningset met Belair tuin eettafel 240 x 100 cm| 7-delig

   

  3.989,-

Meer dan alleen een webshop

DeVriesXL Tuinmeubelen biedt een groot assortiment tuinmeubelen en toebehoren aan en mogen ons met grote trots de grootste tuinmeubelen aanbieder van Noord-Nederland noemen. Ons assortiment tuinmeubelen, toebehoren en accessoires wisselt elk jaar. Dankzij de 3000 m2 die wij tot onze beschikking hebben kunnen wij veel van onze producten direct uit voorraad leveren. Wanneer u uw tuinmeubelen online bij ons bestelt kunt u hier dan ook vaak binnen enkele werkdagen al van genieten! Wij beschikken over onze eigen chauffeurs in Noord-Nederland en komen uw reeds bestelde tuinmeubel persoonlijk bij u afleveren.

Merken als 4SeasonsOutdoor, Hartman, Kettler, B&B outdoor, Big Green Egg, Nesling, Taste, SUNS Apple-Bee vindt u bij ons op de verkoopvloer. Onze website geeft een goede indruk van onze collectie, maar u zult zien dat we nog veel meer te bieden hebben. Daarnaast kunnen we u dankzij onze jarenlange ervaring een advies op maat geven.

In de wintermaanden verkopen wij een ruim assortiment schaatsen van de merken Zandstra, Nijdam, Faver e.a. Ook op het gebied van schaatsverkoop hebben we al ruim 30 jaar ervaring waardoor we u van de juiste schaats kunnen voorzien. Heeft u al een mooi setje schaatsen op de zolder liggen maar zijn deze inmiddels bot geworden? Wij helpen u graag bij het slijpen van uw trouwe glijijzer.

Hulp of advies nodig om tot het perfecte tuinmeubel, parasol, barbecue of tuinaccessoires te komen? Wij staan zowel online als in onze winkel graag voor u klaar.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail