fbpx

Tuinsethoes

Houdt u tuinmeubel als nieuw met de tuinsethoezen van Aerocover. Al de hoezen zijn voorzien van een ademend membraam zodat uw nieuwe meubelen niet gaan schimmelen.

  Platinum AeroCover tuinsethoes 200 rond

  74,95

  Platinum Aerocover tuinsethoes 305×190

  99,95

  Platinum AeroCover tuinsethoes 250 rond

  99,95
  Gratis verzenden bij besteding vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Platinum Aerocover tuinsethoes 150 rond

  59,95

  Platinum Aerocover tuinsethoes 200×190

  79,95

  Platinum Aerocover tuinsethoes 160×150

  59,95

Tuinsethoezen voor tuinmeubelen

Een nieuwe tuinsethoes kopen? De tuinsethoezen van AeroCover beschermen uw tuinset tegen de veranderlijke weersomstandigheden die Nederland kent. Zo heeft u langer profijt van nette en schone tuinmeubelen. Daarnaast scheelt het een hoop werk tijdens de wintermaanden. Zo hoeft u met een kwalitatieve tuinsethoes uw tuinmeubelen ‘s winters niet op te bergen in een schuur of andere overdekte, droge plek.

Bij De Vries XL bent u zeker van een tuinsethoes van een hoge kwaliteit. Dit doen wij door tuinhoezen van het met Aerocover aan te bieden. De tuinsethoezen van Aerocover zijn gemaakt van sterk, lichtgewicht en waterafstotend materiaal dat kan ‘ademen’. Hierdoor kunt u veilig uw tuinset bedekt opbergen zonder dat er schimmel kan onstaan. Daarnaast zijn ze zeer gebruiksvriendelijk door de elastische hoeken. Deze maken het gemakkelijk om de tuinsethoes aan te brengen en zorgen ze ervoor dat deze stevig op zijn plaats blijft zitten. Tot slot biedt Aerocover tuinsethoezen aan in allerlei vormen en maten. Hierdoor is er altijd een die om uw tuinset past.

Ronde tuinsethoes

Om het optimale uit uw tuinsethoes te halen is het belangrijk dat deze nauw aansluit op uw tuinset. Daarom bieden wij naast vierkante tuinsethoezen, ook ronde tuinsethoezen van AeroCover aan. Zo beschermt u uw ronde tuinsethoes optimaal tegen verwering.

Een tuinsethoes gebruiken

Allereerst adviseren wij u om iets zwaars bovenop uw tuinset te zetten. zo voorkomt u beschadiging aan uw tuinset tijdens het afdekken. Hierdoor zorgt u er namelijk voor dat er afstand ontstaat tussen de set en de hoes, waardoor water makkelijker weg kan stromen. Overigens blijft er op deze manier geen water op de hoes liggen.

Ook raden we aan om de bijbehorende kussens van uw tuinset in de wintermaanden op te bergen op een droge plek. Zo bent u er zeker van dat deze niet in aanmerking kunnen komen met schimmels. Daarnaast kunt u uw tuinset het beste afdekken zodra deze droog is. Ook hier voorkomt u de kans op schimmelvorming in uw tuinset.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail