fbpx

Koffietafels

  4 Seasons Outdoor Arcade koffietafel 90x90cm

  Adviesprijs555,- 469,-

  4 Seasons Outdoor Strada koffietafel ø73cm

  Adviesprijs389,- 329,-

  4 Seasons Outdoor Strada koffietafel 120x70cm

  Adviesprijs565,- 479,-
  Gratis verzenden bij besteding vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  4 Seasons Outdoor Dali koffietafel ø 73cm

  Adviesprijs285,- 239,-

  4 Seasons Outdoor Axel koffietafel 110x60cm

  Adviesprijs445,- 379,-

  4 Seasons Outdoor Axel koffietafel ø 90cm

  Adviesprijs369,- 309,-
  Gratis verzenden bij besteding vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  4 Seasons Outdoor Dali bistrotafel ø 73cm

  Adviesprijs315,- 269,-

  4 Seasons Outdoor Axel koffietafel ø 73cm

  Adviesprijs289,- 249,-

  4 Seasons Outdoor Dali koffietafel 110x60cm

  Adviesprijs375,- 319,-
  Gratis verzenden bij besteding vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  4 Seasons Outdoor Dali koffietafel ø 58cm

  Adviesprijs159,- 139,-

Koffietafel

Na een lange werkdag wil je lekker onderuit liggen op de bank met de voeten op de koffietafel en genieten van de zon. De tafels zijn verkrijgbaar van rond tot rechthoekig. Veel van deze tafels zijn zeer modern door de metalen accenten, decoreren kan met verschillende soorten decoratie of creëer een authentieke sfeer door te kiezen voor houten afwerkingen. Wat je ook maar wil, bij onze winkel hebben we allerlei verschillende koffietafels. Kom langs in onze experience store van maar liefst 4000 vierkante meter of bestel gemakkelijk en snel op de webshop.

Waarom een koffietafel?

Dan zijn we beland bij de belangrijkste vraag: “Waarom zou je een klein tafeltje bij een grote tuinset of loungeset aanschaffen?” De tafel moet kunnen bereikt worden vanaf de bank en het liefste ook vanaf de andere stoelen. Daarnaast moet het dicht bij de stoelen en bank staan, zodat u de benen kunt strekken en uw voeten erop kunt laten rusten als u in de rustmodus bent. Bovendien geeft de tafel een extra optie om gezellig een hapje aan te eten. Ten slotte kunt u de tafel altijd voorzien van wat decoratie om de wat extra sfeer aan uw tuin toe te voegen.

Tips bij aankoop

Een koffietafel schaf je niet aan voor korte termijn. Wij hebben een aantal tips opgesteld om zo tot de beste tafel voor u te komen.

 • Grootte
  Het bepalen van de grootte van de tafel is het belangrijkste. De tuinmeubelen die in een bepaalde opstelling staan moeten wel in verhouding zijn met elkaar. De tafel mag bijvoorbeeld niet hoger zijn dan de bank, omdat dan het nut van een koffietafel weg is. Bovendien raden wij een afstand van ongeveer 20 cm tot 30 cm aan tussen de tafel en de bank. Indien er sprake is van een groot terras kunt u ook twee tafels naast elkaar zetten.

 

 • Verschillende vormen
  De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo heb je de vierkante, ronde en rechthoekige vormen van de tafel. Voor als u houdt van een strakke lay-out, is een rechthoekige tafel een aanrader. Als u vaak langs het terras loopt of de plek waar de tafel staat is een ronde tafel praktischer.

 

 • Styling
  Overweeg accessoires om de salontafel aan te kleden. Houdt wel rekening met de ruimte die over moet blijven om uw voeten te steunen en drankjes op neer te zetten. De accessoires die op de tafel staan moeten niet te hoog zijn, omdat u wel de mensen wilt zien waar u tegen praat.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail