fbpx

4 Seasons Outdoor Multi Surface Cleaner

 

Product Code: 8720087008387
  • Artikelnummer: 60015
  • Voorraad:
Lees productomschrijving

12,95


Productomschrijving

Als trotse eigenaar van hoogwaardige tuinmeubelen wil je natuurlijk dat ze er altijd als nieuw uitzien, ongeacht het weer of de seizoenen. Dat is waar de 4 Seasons Outdoor Multi Surface Cleaner in beeld komt. Deze krachtige reiniger is speciaal ontwikkeld om je tuinmeubelen te onderhouden en te beschermen, waardoor ze jarenlang meegaan en er fantastisch uitzien.

Schoonmaaktips voor thuis

Om je tuinmeubelen snel schoon te maken is de Multi Surface Cleaner een topproduct. Om het beste vlekken te verwijderen is het verstandig om je tuinmeubelen regelmatig schoon te maken. Daarnaast is de voorbereiding op het schoonmaakproces goed van belang. Lees deze tekst goed door, voor het beste resultaat.

Milieuvriendelijke schoonmaak

De 4 Seasons Outdoor Multi Surface Cleaner is milieuvriendelijk. Het bevat geen agressieve chemicaliën die schadelijk zijn voor het milieu, zoals sommige andere reinigingsproducten. Dit betekent dat je je tuinmeubelen grondig kunt reinigen zonder je zorgen te maken over de impact op je buitenomgeving. Het is een veilige en effectieve keuze voor het onderhoud van je tuinmeubelen, terwijl je tegelijkertijd milieubewust kunt handelen.

Grondige reiniging

Deze reiniger is ontworpen om diep in het oppervlak van je tuinmeubelen te dringen en zelfs de meest hardnekkige vlekken en vuil te verwijderen. Of het nu gaat om modder, vogelpoep, vetvlekken of andere ongewenste vlekken, deze cleaner heeft het allemaal onder controle.

Eenvoudig in gebruik

Dankzij de handige spuitfles is het aanbrengen van de Multi Surface Cleaner een fluitje van een cent. Spuit gewoon de benodigde hoeveelheid op het te reinigen oppervlak, laat het even inwerken en veeg of spoel het daarna af. Het vereist minimale inspanning voor maximaal resultaat.

Deskundig advies van De Vries XL

Naast het verkopen van prachtige tuinmeubelen, overkappingen en parasols hebben wij de focus ook op onze service. Wij vinden het belangrijk dat je lang van tuinmeubelen kan genieten. Daar hoort natuurlijk bij het informeren en het schrijven over onderhoudstips en advies geven. Neem een kijkje in onze blog, bekijk onze productvideo’s of kom gezellig langs in Roden voor een kop koffie en het beste advies over onderhoudsmiddelen en schoonmaakmiddelen voor tuinmeubelen.

Instructies en belangrijke informatie

  • Voor het gebruik van dit product is het goed om bescherming te dragen rondom ogen en handen. Dek de grond af onder het schoon te maken oppervlak.
  • Het gebruik van rubber of plastic handschoenen wordt aanbevolen.
  • Gebruik alleen buitenshuis of in een goed geventileerde omgeving.
  • Berg de Multi Surface Cleaner op een koele plek, vorstvrij en buiten het bereik van kinderen.

Hoe te gebruiken – stappenplan

Stap 1. Schud de fles goed voor gebruik. Stap 2. Spuit de cleaner op het oppervlak dat je wilt reinigen.
Stap 3. Laat het enkele (+/- 3) minuten inwerken om vlekken en vuil los te maken.
Stap 4. Gebruik een spons, zachte borstel of doek om het oppervlak schoon te vegen of af te nemen. Hardnekkige vlekken kunnen wat extra aandacht vereisen.
Stap 5. Spoel het oppervlak af met water of veeg het af met een vochtige doek om de resten van de cleaner te verwijderen.
Stap 6. Bewonder het schone, frisse uiterlijk van je tuinmeubelen!

Productspecificaties

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail