fbpx

Parasolvoeten

Inspiratie nodig voor je terras of overkapping?

Kom langs in onze 3000m² grote showroom in Roden.

Meer informatie »

  Platinum Ceramica 40 kg vulvoet met keramische toplaag met 4 zwenkwielen

   

  129,-

  Aerocover parasolhoes H230x30/40

   

  36,95

  Platinum Rome parasolvoet met 4 zwenkwielen | 60 kg

   

  179,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf € 100,-

  Platinium Salerno parasolvoet | 120 kg

   

  399,-

  Platinium Modena parasolvoet XL | 90kg

   

  289,-

  Platinum Salerno parasolvoet | 90 kg

   

  299,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf € 100,-

  Platinum Rome parasolvoet | 40 kg

   

  125,-

  Platinum Sorrento parasolvoet 90kg

   

  249,-

  Platinum Modena parasolvoet | 150 kg

   

  429,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf € 100,-

  Platinum Modena parasolvoet | 90 kg

   

  269,-

  Platinum Modena parasolvoet | 120 kg

   

  359,-

  Platinum Rome parasolvoet met 4 hoge zwenkwielen 40 kg

   

  139,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf € 100,-

  Platinum Arezzo parasolvoet | 90kg

   

  229,-

  Platinum Ingraaf parasolvoet

   

  135,-

  Platinum Rome parasolvoet | 60kg

   

  159,-
  Snel geleverd uit voorraad
  Bijna 80 jaar ervaring
  Gratis verzending vanaf € 100,-

  Platinum Milano parasolvoet | 90kg

   

  249,-

Parasolvoeten

Ben je op zoek naar een passende parasolvoet voor je parasol? Dan zit je op de webshop van De Vries XL Tuinmeubelen helemaal goed. Wanneer je reeds een parasol hebt aangeschaft is het belangrijk om een passende parasolvoet aan te schaffen. Het komt vaak voor dat deze los aangeschaft dienen te worden. Gelukkig hebben wij een breed assortiment parasolvoeten aangelegd hierdoor zit de geschikte voet er altijd voor je tussen.

Een parasolvoet zorgt ervoor dat je parasol blijft staan tijdens een harde windvlaag of zomerse storm. Het is daarom ontzettend belangrijk dat je parasol voorzien is van een geschikte parasolvoet.

Los van de traditionele parasolvoet zijn er ook parasolvoeten op voorraad die verrijdbaar zijn. Hierdoor staat je parasol niet meer in de weg, en kan je deze aan de kant schuiven wanneer je even lekker wilt bij bruinen.

Ben je benieuwd wat wij allemaal te bieden hebben of wil je meer informatie over dit product? Lees dan gauw verder of neem even contact met ons op.

Parasolvoet kopen?

Wil je graag een parasolvoet kopen? Het assortiment van De Vries XL beschikt over verschillende modellen parasolvoeten. Er is altijd het klassieke model waarbij er een staander op de grond gezet wordt. Daarnaast zijn er tegenwoordig steeds meer opties om verschillende (tuin)wensen op te lossen. Heb jij bijvoorbeeld een tuin waarbij je graag de parasol in het gras wil zetten? Dan is het misschien een idee om een parasolvoet in de grond te laten plaatsen. Ook is het ook mogelijk om een parasolvoet met wieltjes te kopen. Daarmee kan je eenvoudig jouw parasol verplaatsen wanneer dit nodig is.

Platinum parasolvoet

Bij De Vries XL willen wij onze klanten de beste kwaliteit bieden en daarom hebben wij de platinum parasolvoet in ons assortiment. Met dit merk garanderen wij een uitmuntende kwaliteit en luxe uitstraling. Wij bieden verschillende soorten modellen. Zo hebben wij het model Rome, Sorrento, Salerno, Arezzo, Milano en Modena parasolvoeten beschikbaar. Daarnaast bieden wij nog meer producten aan van het merk Platinum. Kijk eens op de zweefparasol of stokparasol pagina.

Materiaal parasolvoeten

Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur als het gaat om het materiaal van producten. Wij bieden daarom ook verschillende materialen aan. Zo is er een keuze uit kunststof en een granieten parasolvoet. Deze materialen zijn verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart. Ook zijn deze in verschillende gewichten verkrijgbaar. Wij hebben staanders van 40kg, 60kg, 90kg, 120kg en 150kg in ons assortiment.

Vormen

Parasolvoeten zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. Als je beschikt over een grote parasol is het in jouw situatie misschien verstandiger om een grotere parasolvoet te kopen. Daarentegen kan je bij een kleinere parasol beter een kleinere staander kopen. Een kleine parasol in een te grote staander kan lomp overkomen.

De vorm van een parasolvoet is grotendeels persoonlijke voorkeur. De stabiliteit die een ronde, rechthoekige of vierkant model geeft zijn hetzelfde. Een klein puntje om over na te denken is; een ronde parasolvoet kan je eventueel nog rollen over het gras.

Wil je meer informatie dan kun je altijd contact met ons opnemen via de telefoon of e-mail. Uiteraard kun je ook langskomen in de showroom waar wij persoonlijk advies geven.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail