fbpx

Diningsets

Een prachtige diningset kopen om in de zomer heerlijk buiten aan te dineren? Bekijk ons aanbod diningsets van de meest grote merken tegen de meest scherpe prijzen.

  Taste Athena dining set

  Adviesprijs3.289,- 3.249,-

  4 Seasons Outdoor Cottage Dining set 7-delig

  Adviesprijs3.898,- 3.699,-

  4 Seasons Outdoor Ortea Dining set 5-delig | 160×95 cm

  Adviesprijs2.510,- 2.095,-
  Gratis verzenden bij besteding vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  AppleBee Milou dining set 7-delig

  Adviesprijs2.733,- 2.499,-

  AppleBee Condor dining set 7-delig

  Adviesprijs4.293,- 3.949,-

  4 Seasons Outdoor Ortea Dining 9-delig Platinum Goa | 280×100

  Adviesprijs4.876,- 4.789,-
  Gratis verzenden bij besteding vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  4 Seasons Outdoor Flores Dining set 7-delig

  Adviesprijs4.139,- 3.499,-

  4 Seasons Outdoor Babilonia Dining set 7-delig

  Adviesprijs3.659,- 3.099,-

Diningsets buiten

Een mooie diningset voor buiten is niet alleen erg functioneel maar ook erg decoratief en een mooie aanvulling op uw tuin. Daarnaast staat er in je woonkamer ook een diningset toch? Wanneer je in de zomer lekker aan tafel wilt dineren is een diningset voor buiten een echte uitkomst. Hierdoor kun je comfortabel buiten zitten en tijdens het diner genieten van een comfortabele positie. In een reguliere lounge set zak je al gauw weg. Dit is heerlijk wanneer er een drankje gedaan wordt. Wanneer er uitgebreid gedineerd moet worden is het prettiger wanneer er rechtop en aan tafel gegeten kan worden. Speciaal voor deze reden hebben wij diningsets voor buiten samengesteld.

Verschillende diningsets

Het is van belang dat je comfortabel kunt dineren in je eigen tuin. Smaak, uitstraling en de vormgeving van een diningset is hier ook erg belangrijk bij. Daarom zijn wij het hele jaar opzoek naar de nieuwe trends en ontwikkelingen. Hierdoor proberen wij de mooiste sets voor je samen te stellen. Om deze reden nemen wij ook verschillende merken, stijlen en materialen op in ons assortiment. Hierdoor heb je bij De Vries XL altijd een ruime keuze in het assortiment.

Rechthoekig of rond?

Afgezien van de ruimte die je in je tuin hebt is het ook een kwestie van smaak. Daarom hebben wij altijd diningsets met een rechthoekige of ronde tafels in ons assortiment. Deze zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Gaat je voorkeur uit naar teak, RVS of aluminium?

Hoge diningset

Het woord zegt het natuurlijk al, een hoge diningset is echt bedoelt om heerlijk aan te dineren. Een voordeel van een hoge diningset is dat er met een rechte rug aan gegeten kan worden. Hierdoor kunt u in vol comfort buiten genieten van uw avondeten, lunch of brunch. Door de ronde of rechthoekige tafel die inbegrepen zit bij de set dient deze zich er uitmuntend voor om in een grote groep aan te dineren. Er kunnen voornamelijk bij de ronde diningset eenvoudig stoelen bij aangeschoven worden. Heerlijk wanneer er onverwacht familieleden of vrienden over de vloer komen.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail