fbpx

Diningsets

Heerlijk dineren in uw tuin met een diningset van deVriesXL tuinmeubelen.

  Taste Athena dining set

  Adviesprijs3.289,- 2.799,-

  AppleBee Condor dining set 7-delig

  Adviesprijs2.973,- 2.699,-

  4 Seasons Outdoor Cottage Dining set 7-delig met Basso 160 cm

  Adviesprijs3.898,- 3.250,-

Diningsets buiten

Een mooie diningset voor buiten is niet alleen erg functioneel maar ook erg decoratief en een mooie aanvulling op uw tuin. Daarnaast staat er in je woonkamer ook een diningset toch? Wanneer je in de zomer lekker aan tafel wilt dineren is een diningset voor buiten een echte uitkomst. Hierdoor kun je comfortabel buiten zitten en tijdens het diner genieten van een comfortabele positie. In een reguliere lounge set zak je al gauw weg. Dit is heerlijk wanneer er een drankje gedaan wordt. Wanneer er uitgebreid gedineerd moet worden is het prettiger wanneer er rechtop en aan tafel gegeten kan worden. Speciaal voor deze reden hebben wij diningsets voor buiten samengesteld.

Verschillende diningsets

Het is van belang dat je comfortabel kunt dineren in je eigen tuin. Smaak, uitstraling en de vormgeving van een diningset is hier ook erg belangrijk bij. Daarom zijn wij het hele jaar opzoek naar de nieuwe trends en ontwikkelingen. Hierdoor proberen wij de mooiste sets voor je samen te stellen. Om deze reden nemen wij ook verschillende merken, stijlen en materialen op in ons assortiment. Hierdoor heb je bij De Vries XL altijd een ruime keuze in het assortiment.

Rechthoekig of rond?

Afgezien van de ruimte die je in je tuin hebt is het ook een kwestie van smaak. Daarom hebben wij altijd diningsets met een rechthoekige of ronde tafels in ons assortiment. Deze zijn te verkrijgen in verschillende materialen. Gaat je voorkeur uit naar teak, RVS of aluminium?

Een lounge diningset L opstelling

Wanneer je oog valt op een lounge diningset met een L opstelling dan dien je met een aantal zaken rekening te houden. Beschik je over een ruim opgezette tuin, dan heb je hier minder snel te maken. Heb je echter een kleinere tuin met daaraan verbonden een schuur met openslaande deuren. Dan is het goed om na te denken of je voor een rechtersopstelling of een linkeropstelling kiest. Het varieert per bank namelijk hoelang het voetengedeelte is. Het zou immers zonde zijn dat de huisdeur niet meer open kan omdat er een bank voor staat.

 

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail