fbpx

Dienbladen

Dienbladen dienen naast het praktische gebruik ook als decoratief gebruik. Kies een bijpassend dienblad voor uw tuinset bij de VriesXL.

    4SO Dienblad Maya

    Adviesprijs65,- 59,-

    4SO Dienblad Maya

    Adviesprijs95,- 89,-

Dienbladen voor buiten

Dienbladen voor buiten; Heerlijk genieten in de zon met uw hapjes en drankjes in de buurt? Dan is het verstandig om een robuust dienblad voor buiten aan te schaffen. Afhankelijk van uw voorkeur worden deze aangeboden in verschillende formaten. Los van het feit dat ze erg praktisch zijn, worden deze steeds vaker ingezet als een decoratiestuk. In ons assortiment kunt u verschillende keuzes maken in materiaal soorten, maten en kleuren. Voor elke tuinset zijn bijpassende exemplaren te vinden, zodat deze altijd past binnen de stijl van je tuin. Bekijk het volledige aanbod op onze webshop.

4 Seasons outdoor Dienblad

De 4 Seaons outdoor Dienbladen komen er in verschillende variaties. Het fijne van deze dienbladen is dat deze onderhoudsvrij zijn. Het blad is gemaakt van aluminium en voorzien van een poedercoating. Hierdoor kunnen deze het gehele jaar buiten blijven staan. De bladen zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Hierdoor zijn deze goed te combineren met de verschillende loungeset artikelen in onze webshop.

Daarnaast zijn de 4 seasons outdoor dienbladen perfect te gebruiken om op een voetenbank te zetten. Doordat ze te verkrijgen zijn in verschillende formaten kan deze geplaatst worden op een poef of op een bijzettafel.

Aluminium

De termen die onze aluminium dienblad het beste omschrijven zijn robuust, strak en gebruiksvriendelijk. Doordat de bladen van aluminium zijn roesten deze van zichzelf al nauwelijks. Doordat ze zijn voorzien van een dun laagje poedercoating is roest verleden tijd.

Dienblad voor op de tuintafel

Steeds vaker zien wij dienbladen die op een tuintafel neergezet worden. Deze worden opgemaakt met leuke spulletjes, kaarsen of glazen. Wellicht leuk om eens uit te proberen, het geeft een ontzettende leuke en speelse twist aan de tuintafel.

U kunt ook langskomen in onze showroom in Roden zodat wij u persoonlijk kunnen adviseren. Maak deze zomer nog gebruik van de functionaliteit van de Dienbladen die de VriesXL uw aanbiedt.

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

+(31) 050 5012 857

Stuur e-mail