fbpx

Parasolhoezen

Bent u dringend opzoek naar geschikte parasolhoes om uw parasol te voorzien van de juiste bescherming? Bij DeVriesXL tuinmeubelen bent u op de juiste plek beland. Bij ons treft u namelijk talloze soorten parasolhoezen aan.

  AeroCover zweefparasolhoes | H250 x 55/60 cm

   

  42,95

  AeroCover stokparasolhoes l H215 x 30/40 cm

   

  34,95

  AeroCover zweefparasolhoes | H250 x 85 cm

   

  52,95
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  AeroCover stokparasolhoes | H165 x 25/35 cm

   

  29,95

  AeroCover zweefparasolhoes | H240 x 68 cm

   

  44,95

  Sens-Line beschermhoes voor Marbella parasol

   

  29,95
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  AeroCover zweefparasolhoes | H292 x 60/65 cm

   

  59,95

parasolhoezen kopen

De kans is behoorlijk groot dat u bij ons uw nieuwe parasolhoes zult vinden. Dit komt doordat wij als grootste specialist van tuinmeubels in Noord Nederland over een extra ruim assortiment beschikken. Of u nou parasolhoezen voor een zweefparasol of stokparasol nodig heeft; bij ons treft u deze gegarandeerd aan. U vindt zelfs meerdere modellen en groottes parasolhoezen. Daardoor is er zeker een parasolhoes in ons assortiment te vinden die aan uw eisen voldoet. Bijna al de parasolhoezen die wij aanbieden in ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar. Hierdoor heeft u uw perfecte hoes lekker snel in huis!

Parasolhoezen aanbieding

Hoewel parasolhoezen cruciaal zijn om in gebruik te nemen, begrijpen we ook dat u het liefst deze tegen een goedkope prijs aan wilt schaffen. Dit is dan ook zeker mogelijk bij DeVriesXL. U ontdekt bij ons namelijk allerlei aanbieding voor parasolhoezen. Doordat wij ons assortiment altijd op orde willen hebben, veranderd deze dan ook per seizoen. Daarom houden wij geregeld sales wanneer de tijd voor parasolhoezen kopen haast voorbij is. Met deze mooie kortingsacties kunt u dan een parasolhoes aanschaffen tegen een nog meer voordelige prijs. Want onze prijzen zijn zonder aanbiedingen al meer dan schappelijk. Houd daarom onze webwinkel goed in de gaten en sla onmiddellijk toe als u een mooie aanbieding voor parasolhoezen ziet.

Ontdek alle specificaties van onze parasolhoezen

Heeft u erg specifieke eisen voordat u parasolhoezen haalt? Dit kunnen we ons goed voorstellen. Zo wilt u dat de parasolhoes precies past over de parasol heen. Een parasolhoes dat te groot of te klein is kan u parasol anders minder goed beschermen. Om de zoektocht naar een perfecte parasolhoes voor uw eenvoudiger te maken, treft u bij ons hele duidelijke specificaties aan per product of parasolhoes. Deze vindt u op de pagina van het specifieke parasolhoes zelf. Daar leest u bijvoorbeeld wat de afmetingen van de parasols zijn. Verder is ook het materiaal vermeld waarvan de parasolhoes is gemaakt. Ook het type parasol waarvoor een parasolhoes is bedoeld, leest u hier. Daardoor ziet u op een centrale plek alle cruciale informatie die u nodig heeft bij het aanschaffen van een parasolhoes. Neem nu een kijkje en beslis welke parasolhoes u gaat bestellen.

Bescherming tegen verschillende weersinvloeden

Twijfelt u nog over het belang van een parasolhoes? Dan leggen wij uit precies waarom parasolhoezen belangrijk zijn om in huis te hebben. Een parasol kan namelijk een kwetsbaar tuinattribuut zijn. Door de vorm kan het namelijk makkelijk omwaaien bij een sterke wind. Dit geldt ook als de parasol al gesloten is. Daarnaast kan het weer ook op een andere wijze schade aanrichten bij uw parasol. Zo kan hagel ervoor zorgen dat er gaten ontstaan in de parasol. Het zou jammer zijn om uw mooie parasol al na enkele jaren te vervangen. Vooral omdat dit best een investering kan zijn. Behoud daarom uw parasol voor een langere periode door een parasolhoes te kopen die uw parasol tegen al deze factoren en veel meer beschermt.

Er zijn talloze redenen waarom parasolhoezen een goed idee zijn om te kopen. Zo beschermt een parasolhoes uw parasol tegen het weer. Wanneer uw parasol langdurig zonder een hoes in uw tuin staat, zal het langzaam maar zeker schade oplopen. Denk dan een verkleuring van de parasol, maar ook vorming van schimmel of zelfs scheurtjes in de parasol zelf. Het kan zelfs zo zijn dat het hout van de standaard begint te rotten. Dit is een absoluut horrorscenario en gelukkig is het te voorkomen. Door middel van een parasolhoes treden al deze ongunstige fenomenen minder snel of zelfs helemaal niet op. Daardoor kunt u langer van uw parasol genieten. Koop daarom nu een parasolhoes om uw parasol goed te kunnen onderhouden.

Weerplekken in uw parasols? Lees ons artikel over weerplekken verwijderen.

Parasolhoezen in de perfecte kleur

Als u de rest van onze tuinmeubels heeft bekeken, weet u dat we producten hebben in haast alle kleuren van de regenboog. Maar met onze parasolhoezen ziet u dat we juist over maar een kleur beschikken. Dit komt niet doordat we ene beperkt assortiment hebben, maar door het feit dat er maar een kleur is die perfect bij onze parasolhoezen. De kleur van een parasolhoes neemt namelijk een belangrijke rol in bij de functie van de parasolhoes. Het is belangrijk om uw parasol niet te heet of te koud te laten worden. Daarbij kan een zwarte parasolhoes in de zomer schade aanrichten tijdens een hittegolf. Hetzelfde geldt voor een witte parasolhoes wanneer het vriest in de winter. De kleur antraciet is perfect om de temperatuur van uw parasol stabiel te houden. Bij ons treft u daarom alleen maar parasolhoezen aan die de perfecte kleur hebben. Shop nu voor uw parasolhoes en garandeer dat uw parasol in een mooie conditie blijft, ongeacht de temperatuur.

Verschillende formaten parasolhoezen

Wij hechten belang aan het feit dat u keuzes kunt maken met onze parasolhoezen. Daarom bieden wij allerlei types parasolhoezen aan. Daarbij doelen we specifiek op de grootte van onze parasolhoezen. Er zijn namelijk allerlei grootten parasols, waardoor er helaas geen parasolhoes bestaat die op elke parasol past. Daarom vindt u allerlei groottes parasolhoezen in ons assortiment. Heeft u een kleine parasol? Kies dan voor de AeroCover hoes stokparasol van 165×25/35cm. Beschikt u juist over een parasol die erg groot is? Ook dan kunt u bij ons terecht. De AeroCover hoes zweefparasol van 292×60/65cm bedekt zelfs de grootste parasol. Kies nu uw parasolhoes grootte die uw voorkeur heeft via onze webwinkel. Zo bedekt u uw parasol ongeacht de grootte hiervan.

Ontdek uw perfecte parasolhoes

Twijfelt u nog steeds tussen onze prachtige parasolhoezen? Wij geven u graag een andere optie om een keuze te maken. In plaats van online de keuze te maken, kunt u juist op een plek de fysieke versies van onze parasolhoezen aanschouwen. Zij wachten namelijk op u in onze showroom. Kom gerust langs om te bekijken hoe onze parasolhoezen eruitzien. Tevens kunt u het materiaal voelen van de parasolhoezen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze heeft gemaakt. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze prachtige showroom.

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail