fbpx

Ligbedkussens

Heerlijk aan het zwembad genieten van het zonnetje in een comfortabel ligbed, dat klinkt als een perfecte zomer. Kies uit één van de vele dunne of dunne ligbedkussens en maak uw ligbed nog comfortabeler. Verkrijgbaar in verschillende materialen, kleuren en afmetingen.

  Hartman ligbedkussen 195 x 63 x 9 cm | Cuba green

   

  79,95

  Suns Marino lounger kussen | Antraciet

   

  199,-

  Hartman ligbedkussen 195 x 63 x 9 cm | Havana jute

   

  89,95
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Hartman ligbedkussen 195 x 63 x 9 cm | Havana dark grey

   

  89,95

  Hartman ligbedkussen 195 x 63 x 9 cm | Havana seal grey

   

  89,95

  Hartman ligbedkussen 195 x 63 x 9 cm | Havana light grey

   

  89,95
  Gratis verzending vanaf €100,-
  Dé tuinmeubelspecialist
  Echte experience store in Roden

  Hartman ligbedkussen 195 x 63 x 9 cm | Cuba ocean

   

  79,95

Ligbedkussens verschillende materialen en kleuren

Wilt u online ligbedkussens kopen omdat uw ligbed tóch wat minder comfortabel aanvoelt nadat deze een jaartje in de berging heeft gestaan? Wij hebben een groots aanbod in ligbedkussens die we direct uit voorraad kunnen leveren. Daarnaast betaald u boven een bestelwaarde van €100,- geen bestelkosten.

Ligbedkussens in allerlei kleuren en designs

Wilt u graag veel keuze hebben voor het uitzoeken van ligbedkussens? Dit hebt u zeker bij DeVriesXL Tuinmeubelen. Zo vindt u allerlei verschillende kleuren in ons assortiment. Wij vinden het belangrijk dat u de mogelijkheid heeft om keuzes te maken. Daarom geven wij u vele verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Kies uit de donkergrijze variant om uw tuin extra body te geven. Of kies uit de speciale kleur Havana voor het extra strand en woestijn gevoel.

Kies de kleur die het beste bij uw huidige inrichting van de tuin past om deze nóg gezelliger te maken!

Ligbedkussens aanbieding

Ons assortiment verandert per seizoen, waardoor wij ruimte dienen te maken voor een nieuw assortiment producten. Om deze reden kunt u regelmatig bij ons terecht voor afgeprijsde ligbedkussens. Daarom is het belangrijk om onze webshop in de gaten te houden zodat u op tijd toe kan slaan.

Shop uw kussens online

Bij DeVriesXL Tuinmeubelen hechten wij waarde aan het gebruiksgemak van onze producten. U wilt immers probleemloos uw ligbedkussen op het ligbed leggen en een heerlijke siësta in uw tuin kunnen houden. Wanneer dit niet eenvoudig zou zijn om voor elkaar te krijgen, wordt het ineens veel minder aantrekkelijk om van uw ligbed gebruik te maken. Daarom hebben wij alleen maar gekozen voor kussens die een eenvoudig te gebruiken design hebben. In het ergste geval vindt u nog een gebruiksaanwijzing voor het geval u toch informatie over het gebruik van onze ligbedkussens wilt hebben.

Kies voor uw stijl ligbedkussens

Tevens is de stijl erg belangrijk. Om deze reden vindt u bij ons alleen maar stijlvolle ligbedkussens. Ieder design is prachtig, waardoor er van een goede stijl zeker sprake is. De designs die wij aanbieden hebben een prachtige minimalistische stijl, die daardoor bij talloze ligbedden goed past. Daarnaast is de stijl ook modern en strak. Met deze ligbedkussens gaat u daarom zeker met de tijd mee. Vind nu stijlvolle ligbedkussens met een stijl waar u enthousiast over wordt door ons assortiment aandachtig te bekijken.

Topmerken ligbedkussens

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, kiezen wij ervoor om alleen in zee te gaan met leveranciers die perfecte ligbedkussens produceren. Daarom vindt u in ons assortiment momenteel alleen maar ligkussens van Hartman. Dit merk maakt al meer dan 50 jaar lang uitstekende producten, waaronder ligkussens. Daarnaast produceert het hun producten in Nederland, wat mooi is doordat wij daarmee de lokale bevolking ondersteunen. Hartman staat bekend om haar minimalistische, maar stijlvolle designs.

Voordelen van ligbedkussens

Vanzelfsprekend is het grootste voordeel dat uw ligbed ineens heerlijk ligt. De zachtheid van de kussen en het gedeelte waar u uw hoofd op neerlegt, is speciaal ervoor bedoeld om u helemaal tot rust te laten komen. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Zo kunt u veel van deze kussens dag en nacht buiten laten liggen. Daardoor hoeft u niet actief in de weer met uw ligbedkussens. Daarnaast is de stof luchtdoorlatend, zal er geen vocht intrekken waardoor deze niet zullen schimmelen!

 

 

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor u klaar om al uw vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail