fbpx

Picknicktafels

Inspiratie nodig voor je terras of overkapping?

Kom langs in onze 3000m² grote showroom in Roden.

Meer informatie »

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

picknicktafels

Picknicktafels zijn ontzettend gezellig om in de zomer met vrienden en familie aan te lunchen. Het voordeel van een leuke picknicktafels is het feit dat er ten alle tijde lekker aangesloten kan worden. Wij bieden picknicktafels en picknickbanken aan en natuurlijk kun je zelf kiezen uit welke kleur je wilt kiezen. Tevens zijn de picknicktafels te verkrijgen in verschillende materiaalsoorten. Wil je komen proefzitten of wil je kijken welke aansluit bij jouw wensen? Je bent van harte welkom in onze Experience Store van maar liefst 3000 vierkante meter.

Waarom een picknicktafel?

De picknicktafel is een echte klassieker, de tafel is het ideale tuinmeubelstuk voor ieder huishouden. Het tuinmeubel staat gezellig en knus in de tuin. De meeste picknicktafels gaan minstens acht jaar mee, de tafel staat op zijn plek en gaat daar niet meer weg. Bovendien kun je gezellig met de familie of een paar vrienden aan een picknicktafel eten. Ook creëer je op een gezellige gelegenheid extra zitplekken, de kinderen kunnen bijvoorbeeld makkelijk plaatsnemen aan de picknickbank.

Hardhout picknicktafel

Hardhout is een natuurlijk product en ieder hout heeft bijzondere kenmerken. Hardhout heeft een hoge dichtheid die ervoor zorgt dat hardhout op langere termijn meegaat. Daarbij bevat hardhout veel olie van zichzelf waardoor het vocht uit de kern kan weren. Het hardhout heeft enkele voordelen:

De structuur van het hardhout.

De warme uitstraling en kleur van hout. Deze kleur is in het uiterste beschikbaar van Geelachtig naar zwartbruin, maar over het algemeen beschikbaar in roodbruin. De duurzaamheidsklasse van een picknicktafel is uiteraard ontzettend belangrijk. De duurzaamheidsklasse zegt iets over de kwaliteit van het hout oftewel hoe goed de picknicktafel is bestand tegen rot en aantasting van bijvoorbeeld insecten. Wij raden daarom altijd aan om duurzaamheidsklasse 1 te kiezen.

Keramiek

Wij bieden verschillende picknicksets met een keramiekentafelblad. Het voordeel van keramiek is dat deze picknickset ontzettend goed kan tegen de verschillende weersomstandig. Daarnaast is deze eenvoudig schoon te maken en heel eenvoudig in onderhoud. Met een heel erg grote verscheidenheid in kleur en structuur laat je ze gemakkelijk passen in elke tuin of op elk terras.

Keramiek heeft enkele voordelen:

Krasbestendig
Gemakkelijk te onderhouden
Uv-bestendig
Bestendig tegen verschillende weersomstandigheden
Een 100% natuurlijk product

 

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail

DeVriesXL

Hulp of advies nodig?

Onze collega’s zitten nu voor je klaar om al je vragen
te beantwoorden!

050 5012 857

Stuur e-mail